«Θα της κάνω μήνυση γιατί είπε ότι με έβγαλαν από την φυλακή και...» - Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Σίλια Κριθαριώτη

«Έχουν απλήρωτα τιμολόγια μαζί μου από τον καιρό της εταιρείας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα της κάνω μήνυση γιατί είπε ότι με έβγαλαν από την φυλακή και...» - Κόλαφος ο Λάκης Γαβαλάς κατά της Σίλια Κριθαριώτη

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας, παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την επιχείρηση που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους 6 μήνες. Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπόρεσε να ψηφίσει στις φετινές εκλογές.

«Δεν άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα, γιατί είχα στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων μου από τότε που ήμουν στην φυλακή. Από τότε δεν τα πήρα πίσω. Είχα πάει μια φορά αλλά είχε γραφειοκρατία και δεν το διόρθωσα, δυστυχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για την μήνυση στην Σίλια Κριθαριώτη

Ο σχεδιαστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυμα από την Σίλια Κριθαριώτη, όταν σχολίασε αρνητικά το φόρεμα που φόρεσε στις Κάννες (δείτε φωτογραφίες της με το φόρεμα από το κόκκινο χαλί).

«Είπα το ρούχο αυτό σε ένα υπερκορίτσι που είναι η Δούκισσα Νομικού για μένα είχε ένα θαμπό μαλλί. Ένα κορίτσι τέτοιο θα ήθελα να έχει ένα πατρόν. Ένα ρούχο δηλαδή που να είναι φτιαγμένο για ένα τέτοιο σώμα. Αυτό το ρούχο το στιλ πικ νικ σικ δεν ήταν για το κόκκινο χαλί, ειδικά όταν έχεις ένα τέτοιο υλικό και ειδικά όταν είσαι η Σήλια Κριθαριώτη. Εκείνη μου έστειλε ένα κατεβατό μηνυμάτων, ότι με βοήθησαν οι γονείς της και με βγάλανε από τη φυλακή, πράγματα τα οποία δεν στέκουν. Εγώ το ξαναλέω, το ρούχο αυτό δεν ήταν για red carpet», ανέφερε αρχικά.

«Σχολίασα το ρούχο που έδωσε η Σίλια Κριθαριώτη στη Δούκισσα Νομικού, δεν άρμοζε στο κόκκινο χαλί των Καννών. Η Σίλια μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι με βοήθησαν οι γονείς της να βγω από τη φυλακή, κάτι το οποίο δεν στέκει. Απάντησα στη Σήλια ότι θα της κάνω μήνυση γι’ αυτά που έγραψε, ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι μου έστελνε χρήματα στη φυλακή... Απάντησα ότι θα της κάνω μήνυση γιατί είπε ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι ο πατέρας της κι εκείνη στέλναν λεφτά στη φυλακή. Όταν στη φυλακή εγώ όλα κι όλα τα χρήματα που είχα ήταν από μία παλιά μαγείρισσα που είχα και ήταν 200 ευρώ... Έχουν απλήρωτα τιμολόγια μαζί μου από τον καιρό της εταιρείας», συμπλήρωσε.