«Υποκλίνομαι στο χιούμορ του» - Στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη η Δανάη Μπάρκα μετά τον "σάλο" με το βίντεο του Μουζουράκη

Του αφιέρωσε ποίημα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Υποκλίνομαι στο χιούμορ του» - Στο πλευρό του Πάνου Μουζουράκη η Δανάη Μπάρκα μετά τον

Το τελευταίο 24ωρο έχει δημιουργηθεί μεγάλο "σούσουρο" γύρω από το όνομα του Πάνου Μουζουράκη, καθώς ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο youtube κατά το οποίο έκανε χιούμορ απευθυνόμενος προς τους δημοσιογράφους σχετικά με την Μαριλού Κοζάρη και τον γάμο τους (δείτε το εδώ).

Πολλοί είναι εκείνοι που αντέδρασαν άσχημα γι' αυτό, διότι θεώρησαν πως τα λόγια του και οι εκφράσεις του ήταν προσβλητικές, ενώ μάλιστα στο Breakfast at Star απαίτησαν να ζητήσει και συγγνώμη ο ίδιος (δείτε εδώ αναλυτικά).

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη

Η Δανάη Μπάρκα ωστόσο, η οποία σχολίασε επίσης το βίντεο μέσα από την εκπομπή της, Πάμε Δανάη στο MEGA, το αντιλήφθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο και γέλασε πολύ με όσα ειπώθηκαν, γι' αυτό του αφιέρωσε και ένα ποίημα.

«Τον λατρεύω, υποκλίνομαι στο χιούμορ του, γιατί αν τα μισά απ’ αυτά δεν τα εννοεί ή τα εννοεί όλα, ο τρόπος καμιά φορά είναι τόσο σημαντικός. Θα του αφιερώσω ένα ποίημα! Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Πάνου Μουζουράκη κι εγώ το ερωτεύτηκα αυτό το ποιηματάκι. Πάνο μου, θα έρθω στο Άλσος σου, παράσταση να δω, να πω στη μανούλα μου πόσο την αγαπώ», είπε χαρακτηριστικά γελώντας.

«Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, το...»

Το όλο γεγονός σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό μας, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να είναι πιο εκνευρισμένη από όλους. Από την άλλη, η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να τον καταλάβει. Παρόλα αυτά σε κανέναν δεν άρεσε η στοχοποίηση που έκανε στους δημοσιογράφους.

«Για το δημοσιογραφικό επάγγελμα άκουσες πώς αναφέρθηκε; Ντροπή και ξεδιάντροπο; Μας χρέωσε τη διαρροή του γάμου, μας χρέωσε το φύλο του παιδιού, μας χρέωσε όλα τα δεινά της που αφορούν την προσωπική του ζωή. Μας είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι οι δημοσιογράφοι και τα συνεργεία. Εγώ το καταλαβαίνω έχει ένα θέμα δικό του... από εκεί και πέρα όμως δεν χρειαζόταν τόσες αιχμές για τους δημοσιογράφους οι οποίοι τον Πάνο τον έχουν στηρίξει και όταν τους ήθελε για την δουλειά του, όταν τους ήθελε για την τηλεοπτική και μουσική του καριέρα και πάντα σεβόμενοι τις επιθυμίες του δεν χρειαζόταν να στοχοποιήσει τόσο πολύ τους δημοσιογράφους», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Ακούω με προσοχή αυτό που λες και σίγουρα υπάρχει και αυτό το σχόλιο και το ξέρει και ο ίδιος. Δεν ανήκει όμως στην κατηγορία των ανθρώπων που έχει πάρει τηλέφωνα να καλέσει περιοδικά και εκπομπές. Δεν ανήκει σε αυτή την περίπτωση. Ποτέ δεν ήθελε τα φώτα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Με την ίδια να λέει λίγο αργότερα: «Πραγματικά αυτό που λένε ότι είμαι σε ροζ συννεφάκι, ισχύει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος ο οποίος λέει δεν θέλει κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη μέρα να το παίξω. Δεν μπορώ να το κάνω».