«Πολύ εύθικτοι τελικά οι δημοσιογράφοι πια! Έπρεπε να στείλει μηνύσεις» - Κατά του Πρωινού μας ο Νίκος Μουτσινάς μετά την "επίθεση" στον Μουζουράκη

Στο πλευρό του τραγουδιστή και ο παρουσιαστής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Πολύ εύθικτοι τελικά οι δημοσιογράφοι πια! Έπρεπε να στείλει μηνύσεις» - Κατά του Πρωινού μας ο Νίκος Μουτσινάς μετά την

Το χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης για να ζητήσει από τους δημοσιογράφους να μη στείλουν κάμερες και ρεπόρτερ στον γάμο του με την Μαριλού Κοζάρη σχολιάστηκε από πολλούς και ποικιλοτρόπως.

Οι περισσότεροι "τα έβαλαν" μαζί του, καθώς τα αστεία του θεώρησαν πως ήταν προσβλητικά για τους ίδιους και μάλιστα στο Πρωινό μας έγινε μεγάλος χαμός με το πάνελ να φωνάζει και να εξηγεί πως οι δηλώσεις του ήταν ντροπιαστικές (δείτε εδώ το απόσπασμα).

Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, αφού παρακολούθησε και τις δύο πλευρές, τοποθετήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25/5 στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, παίρνοντας το μέρος του καλλιτέχνη, υποστηρίζοντας πως οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει πολύ ευέξαπτοι πια και πως θίγονται με το παραμικρό.

Στο πλευρό του Μουζουράκη ο Νίκος Μουτσινάς μετά τα σχόλιο στο Πρωινό μας

«Πάντως για να καταλάβετε τι γίνεται, για κάποιο λόγο θεωρητικά μέσα στο μυαλό αρκετών ανθρώπων είναι ότι επειδή σε γνωρίζει πολύς κόσμος, οφείλεις να δείξεις το βρακί σου. Ο άνθρωπος σου λέει ότι δεν θα ήθελα στον γάμο μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει περισσότερο δικαίωμα από αυτό. Υπάρχουν ζευγάρια, τα ξέρουμε, τα έχουμε παίξει κι εδώ, μην αναφερθούμε, που σε βάζουν μέσα για να δεις πως ράβουν το βρακί της νύφης. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί η Αφροδίτη τα πήρε στο κρανίο. Δεν κατάλαβα γιατί παρεξηγήθηκε ο Νικόλας.

Μην παθαίνετε! Πολύ εύθικτοι τελικά οι δημοσιογράφοι πια. Τι είναι αυτό; Δεν μπορούμε να μιλήσουμε; Σου λέει ο άλλος δεν θέλω να έρθεις στον γάμο μου. Σου το έκανα χαριτωμένο, σου έκανα ένα ποίημα από το να στείλω ένα δελτίο τύπου και μία ανακοίνωση "απαγορεύονται οι δημοσιογράφοι". Το έκανε χαριτωμένο ακριβώς γιατί είναι κι ο Πάνος Μουζουράκης. Κακώς έγραψε ποίημα, έπρεπε να στείλει μηνύσεις. Τι εννοείς; Έλα. Μη το κάνουμε αυτό! Δεν έχουν όλα τόσο ενδιαφέρον.

«Επίσης τα τόσο σημαντικά πράγματα, δεν έχουν να κάνουν με τους celebrity, δεν είναι σημαντικοί, ούτε με τις ζωές τους. Μην παθαίνετε τρέλα. Είναι περί ελευθερίας το ζητούμενο να ξέρετε. Κανείς δεν θέλει να είναι ο άλλος ελεύθερος. Όχι, μέχρι εκεί που θέλω. Με ποιο δικαίωμα; Είσαι ο Πάνος Μουζουράκης, έχεις κάνει επιτυχίες και δεν θα έρθω στον γάμο σου; Ναι, Θα στο πω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.