«Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου..» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη για την απώλεια του παππού της

«Εγώ τον παππού μου τον πένθησα στα μπουζούκια, ήταν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου..» - Η εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη για την απώλεια του παππού της

Καλεσμένος στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς με την Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης 25/5 ο Άρης Καβατζίκης και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του αδελφού του και την δύσκολη διαχείριση σε αυτήν.

Με αφορμή λοιπόν την εξομολόγησή του (δείτε εδώ όλα όσα είπε και συγκίνησε) αλλά και γενικότερα το κεφάλαιο «πένθος», η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί τη δική της ιστορία με την απώλεια του παππού της.

Η ίδια είναι γεγονός πως όσες φορές έχει αναφερθεί στην παιδική της ηλικία, ο παππούς της ήταν ο πρωταγωνιστής της καρδιάς της μιας και την μεγάλωσε και η αγάπη που έτρεφε ο ένας για τον άλλον ήταν τεράστια.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Αλιμπέρτη για την απώλεια του παππού της

«Ο παππούς μου είναι ο άντρας που με μεγάλωσε και του χρωστάω ό,τι είμαι σαν προσωπικότητα. Ήταν και μάγκας, κούκλος, καλλονός. Μαζί του έμαθα να πίνω μπύρες από πολύ μικρή. Όταν τον έχασα, η αντίδρασή μου ήταν να πάω με τον πρώην άντρα μου σε ένα μπουζουξίδικο και να πίνω σε μια γωνία για τον παππού μου. Εγώ με αυτό τον τρόπο τον πένθησα, τον τίμησα. Νιώθω ότι αυτό θα ήθελε γιατί ήταν μάγκας, δεν ήθελε κλάματα. Έτσι με είχε μάθει, βίβα, ζαπάτα και τα πίναμε», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο λόγος που απομονώθηκε στο σπίτι της στην Πάρο

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια εκτός και απομονωμένη στο σπίτι της στην Πάρο, όπου ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Στο νησί, διαθέτει το δικό της καφέ, ενώ ο γιος της έχει ξενοδοχειακή μονάδα (δείτε φωτογραφίες).

Έχοντας λοιπόν επιστρέψει με την εκπομπή "Ζήσε Αλλιώς" - δείτε πως τα πάει σε τηλεθέαση - παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή The 2night show στον ΑΝΤ1.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το λόγο που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση και να μετακομίσει μόνιμα στην Πάρο, όπου για πολλά χρόνια ήταν απομονωμένη.

«Η απόφαση αυτή υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα να πει ότι θέλει. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε. Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα.

Στην Αθήνα δεν προσαρμόστηκα ποτέ, ήθελα να φτάσει η μέρα που δεν θα ζω σε αυτήν την πόλη. Ευχαριστώ τον Γιάννη Πάριο, που εκτός από τον παιδιά μου μού χάρισε μια υπέροχη πατρίδα κι η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Και είπα φεύγω! Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα λίγο να γαργαλιέμαι και έμπλεξα με τα μαγαζιά», εξομολογήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη.