«Δεν τη νοσταλγώ καθόλου γιατί...» - Η αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την παρουσίαση

Έκλεισε οριστικά ο κύκλος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν τη νοσταλγώ καθόλου γιατί...» - Η αντίδραση του Σπύρου Παπαδόπουλου για την παρουσίαση

Την Πέμπτη 25/5 έγινε η επίσημη προβολή του τελευταίου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ , Κάνε ότι κοιμάσαι. Όλοι οι πρωταγωνιστές έδωσαν το παρών και μίλησαν στις κάμερες που βρέθηκαν στην προβολή. Ανάμεσα τους και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ, ο παρουσιαστής πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο της παρουσίασης (δείτε τον πραγματικό λόγο), κάτι που δήλωσε καθαρά στην κάμερα του Happy Day.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Στο θέατρο πηγαίνω χαρούμενο για δουλειά, όπως και στους "Απαράδεκτους". Λέω "τι ωραία πάω για δουλειά"», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Όλο και λιγοστεύει να μου ζητούν να γυρίσω στην παρουσίαση. Όπως συνήθως γίνεται. Όσο περνάει ο καιρός λιγοστεύει. Τώρα πια λένε για τη σειρά. Δεν τη νοσταλγώ καθόλου. Έκλεισε ένας κύκλος για μένα, το ευχαριστήθηκα πήρα πολλά, αλλά έκλεισε μέσα μου», απάντησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε σχετική ερώτηση για το χώρο της παρουσίασης.

Συνεχίζει για 2η χρονιά το ''Κάνε ότι κοιμάσαι'' στην ΕΡΤ - Θα γίνει ''ψαλίδι'' στο καστ των ηθοποιών

Η ανατρεπτική ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχει κερδίσει το στοίχημα της, αφού το τηλεοπτικό κοινό μιλάει με τα καλύτερα για την παραγωγή αυτή της κρατικής τηλεόρασης.

Τόσο οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών όσο και η όλη πλοκή καταφέρνουν να περάσουν πολύ δυνατά μηνύματα, με το σίριαλ να αναδεικνύει το θάρρος της νέας γενιάς, την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής, αλλά και την εσωτερική δύναμη εκείνων που προσπαθούν να υπερασπιστούν το ανθρώπινο πρόσωπο μιας πόλης που αλλάζει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν, έχει γίνει γνωστό πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και του χρόνου, ωστόσο στη δεύτερη σεζόν δε θα έχουμε το ίδιο καστ με φέτος.

Δείτε εδώ επίσης: «Επειδή είχα να κάνω καμιά 20αριά χρόνια τηλεόραση, δεν...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για την σειρά Κάνε Ότι Κοιμάσαι

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το myty λέγεται, πως τα χέρια για του χρόνου έδωσαν οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, καθώς και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, ο Βασίλης Ευταξόπουλος, ο Δημήτρης Καπετανάκος, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Γιώργος Δεπάστας, η Βίκυ Μαϊδάνογλου και π Γεωργία Μεσσαρίτη.

Κάνε ότι κοιμάσαι