Happy Day: «Σε αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε...» - Η Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Φραγκολιά

Μέχρι πότε έχουν υπογράφει Κώστας, Παπανώτας και Μεσσαροπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: «Σε αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε...» - Η Τσιμτσιλή ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Φραγκολιά

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μια ώρα περίπου μετά την έναρξη του Happy Day. Συγκεκριμένα, σήκωσε τον Κώστα Φραγκολιά στο video wall και αποκάλυψε πως τον... έπεισαν και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο δυο ακόμη χρόνων με την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής μέχρι και πρόσφατα βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ALPHA, αφού όπως δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ήθελε να κάνει και κάτι δικό του.

«Πολλά είναι τα θέματα, που συζητάμε με το κανάλι, έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και γενικά είναι όλα θετικά. Φαντάζομαι όταν κατασταλάξουμε θα είναι κάτι, που θα το δείτε, δε θα ήθελα να αναφερθώ εγώ, υπάρχουν άλλοι πιο πάνω από εμένα, που μπορούν να απαντήσουν σε αυτά. Από το Happy Day θα έφευγα αν δημιουργούταν κάτι μεταξύ της ομάδας ή αν μου έλεγαν θα πάρεις το ένα τρίτο των χρημάτων», δήλωνε μέχρι τελευταία - δείτε εδώ αναλυτικά.

Η ανακοίνωση για τη συνέχεια συνεργασίας Φραγκολιά - Τσιμτσιλή

«Σε αγαπάμε πολύ και χαιρόμαστε που θα είμαστε παρέα. Μας αρέσει και αυτό που ζούμε με εσάς. Η Τίνα είχε υπογράψει ούτως η άλλως για του χρόνου. Ο Παπανώτας μέχρι το 25 και τώρα και ο Κώστας μέχρι το 25. Ελπίζουμε και η Τίνα του χρόνου», ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Κλείσανε οι εκκρεμότητες να πάμε διακοπές ήρεμοι», συμπλήρωσε στην συνέχεια.

Μέχρι πότε έχει συμβόλαιο η Σταματίνα

«Είμαστε από αυτούς που συζήτησαν πέρσι το Πάσχα, οπότε ναι παραμένουμε στο Ηappy Day. Είμαι της λογικής ότι αν περνάς καλά, είσαι δεμένος και έχει αποτέλεσμα αυτό που κάνεις, δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι συνέχεια. Ακόμα δεν έχουμε συζητήσει για αλλαγές για του χρόνου γιατί μέσες άκρες η συνταγή θα παραμείνει ίδια.

Ο Δημήτρης Παπανώτας θα είναι μαζί μας, το συμβόλαιό του λήγει μαζί με το δικό μου, με έχει παντρευτεί και τον έχω παντρευτεί τηλεοπτικά, το 2025, και η Τίνα θα είναι και ο Κώστας συζητάει τώρα με τον σταθμό.

Σε αυτή τη φάση δεν θα έκανα βραδινό αλλά ποτέ μη λες ποτέ, είμαι πολύ χαρούμενη με αυτό που κάνω. Έχουμε συζητήσει διάφορες ιδέες αλλά τελικά καταλήγουμε ότι μένουμε σε αυτό που κάνουμε.», έχει πει σε παλαιότερες δηλώσεις της η παρουσιάστρια.