«Καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού...» - Θρήνος για τον Γιώργο Νταλάρα

Έφυγε από τη ζωή καλός του φίλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Γιώργος Νταλάρας, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έκανε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή καλός του φίλος και συνεργάτης. Ο λόγος για τον Κώστα Κωνσταντινόπουλο, με τον τραγουδιστή να τον αποχαιρετά με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Μάλιστα, την ανάρτηση του σχολίασαν σοκαρισμένοι πολλοί ακόμη καλλιτέχνες, όπως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Χρήστος Νικολόπουλος και άλλοι.

Η ανάρτηση του Γιώργου Νταλάρα

«Από την άλλη άκρη του κόσμου αποχαιρετώ τον φίλο μου, ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου.
Έναν σπουδαίο, εφευρετικό, πρωτοπόρο, ειδήμονα του ήχου, αφοσιωμένο και ερωτευμένο με την δουλειά του, που δημιούργησε ολόκληρη σχολή. Κώστα μου λείπω τώρα στη δουλειά, καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού... Καρολίνα μου κι Ερασμία μου, σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η είδηση του θανάτου του, λίγο μετά την απώλεια του Στηβ Κακέτση, προκάλεσε μεγάλη θλίψη.

«Ρε Κωστα ο παράδεισος θέλει ηχολήπτη ??? Πως την έκανες έτσι; Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ...», έγραψε χαρακτηριστικά η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Πάει κι ο Κώστας ; Πόσο κρίμα. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη», έγραψε από την άλλη ο Κώστας Μακεδόνας.

«Αγαπημένε μας Κώστα. Τόσο γρήγορα και τόσο αναπάντεχα έφυγες από κοντά μας. θα σε θυμόμαστε για πάντα. Γιατί ήσουν μοναδικός φίλος της καρδιάς και συνεργάτης. Όποτε σε χρειαζόμασταν ήσουνα στο πλάι μας. Ήσουν ένα κομμάτι της καρδιάς μας και της ζωής μας. θα μας λείψεις. Καλό παράδεισο σου εύχομαι. Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά σου. Χρήστος Νικολόπουλος», σχολίασε ο Χρήστος Νικολόπουλος.