«Με έχουν κερατώσει! Στεναχωρήθηκα» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική του ζωή

«Δεν υπάρχει γυναίκα ή άντρας που να μη του έχει συμβεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με έχουν κερατώσει! Στεναχωρήθηκα» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική του ζωή

Ο Τριαντάφυλλος με την Φελίσια Λαπάτη συνεχίζουν δυναμικά στο J2US με σκοπό την νίκη. Η κάμερα λοιπόν του Happy Day στον ALPHA, συνάντησε τον τραγουδιστή στις πρόβες για το live του Σαββάτου 27/5 και έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, πρώην σύντροφος του τον έχει απατήσει, ωστόσο το ξεπέρασε και ήταν για καλό, καθώς ήρθε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του, πολύ καλύτερο (δείτε την σύζυγό του).

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική του ζωή

«Με έχουν παρηγορήσει πολλές φορές και με έχουν κερατώσει. Δεν υπάρχει γυναίκα και άντρας που να μην το έχει πάθει αυτό. Έστω και με την σκέψη, να σκεφτείς κάποιον αυτό είναι χειρότερο. Καλύτερα να πας κοπέλα μου παρά να το σκεφτείς. Στεναχωρήθηκε πολύ και για πάρα πολύ καιρό, αλλά ήταν για καλό γιατί ήρθε κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Μην τρελαίνεστε παντού υπάρχουν γυναίκες και άντρες. Η συμβουλή μου είναι αυτή, αγαπάτε την πεθερά σας, τον πεθερό σας και προχωράτε», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

To σπίτι που μένει με τη σύζυγό του

Ο Τριαντάφυλλος είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σιαμπάνη από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί τον μικρό Νικόλα, στον οποίο έχει και μεγάλη αδυναμία.

Ολοι μαζί μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όμως συχνά επισκέπτονται και τη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του Τριαντάφυλλου. Στο σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη ξεχωρίζουν οι χρυσοί και ασημένιοι δίσκοι του Τραντάφυλλου που κοσμούν τους τοίχους, οι οικογενειακές φωτογραφίες και το πιάνο στο οποίο συχνά ο Τριαντάφυλλος παίζει μουσική.

Λευκός καναπές, λευκή κουζίνα και το τυχερό μπαμπού είναι κάποια από τα στοιχεία διακόσμησης που ξεχωρίζουν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου.

ο εντυπωσιακό σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη

Φωτογραφίες από σπίτι Τριαντάφυλλου - Σιαμπάνη