«Και η Μαρία είχε σχέση και εγώ! Γυρνάει μία τύπισσα και μου λέει...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την γνωριμία με την Κορινθίου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Και η Μαρία είχε σχέση και εγώ! Γυρνάει μία τύπισσα και μου λέει...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την γνωριμία με την Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ο νέος καλεσμένος της εκπομπής της ΕΡΤ, Μαμά-δες, η οποία θα προβληθεί το Σάββατο 27/5, όμως ένα απόσπασμα της συνέντευξής του διέρρευσε μέσω του Happy Day από την Παρασκευή 26/5. Ο ίδιος, λοιπόν, φαίνεται πως μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια με την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου και περιγράφει αναλυτικά πώς γνωρίστηκαν.

Μάλιστα, έκανε και μία σοκαριστική αποκάλυψη για την σχέση τους, καθώς όταν άρχισαν να βγαίνουν ήταν και οι δύο σε σχέση, αν και φρόντισαν να χωρίσουν πριν συμβεί κάτι που θα μπορούσε να πληγώσει τους ανθρώπους που τότε είχαν στο πλευρό τους (δείτε εδώ την κόρη τους).

Η γνωριμία του Γιάννη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου

«Μας έχουν κάνει πρόταση να παρουσιάσουμε μαζί εκπομπή. Αν είναι όπως το θέλουμε εμείς και αν μας πρεσβεύει, αν μας ικανοποιεί, όπως θέλουμε να είναι και απλά κάτι να είναι για να είναι, προφανώς και θα το σκεφτούμε και μπορεί να το κάνουμε», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε για την γνωριμία με την καλή του: «Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο, γιατί εγώ έκανα μία παράσταση για το "Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις την Παρασκευή" του Αλέξανδρου Ρήγα, και στο ενδιάμεσο στην πρώτη παράσταση και στη δεύτερη, υπήρχε ένα κενό γύρω στη μιάμιση ώρα και με είχανε προσκαλέσει να δώσω ένα βραβείο τότε και η Μαρία καθόταν σε ένα τραπέζι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη.

Με κοιτάει ο Ιωσήφ, σηκώνεται, αγκαλιαζόμαστε και κάποια στιγμή γυρνάει μία τύπισσα και μου λέει "Γεια σου Γιάννη, τι κάνεις; Είμαι η Μαρία". Ε αυτό ήταν, ξέρεις. Ήταν κάτι ωραίο, κάτι μαγικό γενικά. Και η Μαρία είχε σχέση και εγώ είχα μία σχέση τότε, οπότε γυρίζοντας στην Αθήνα που βρεθήκαμε, απλά βγαίναμε, δεν έγινε απολύτως τίποτα, αλλά υπήρξε αυτή η έλξη, μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στα χιόνια σε ένα φαγητό που της έκανα εγώ στο σπίτι της, είχαμε φροντίσει να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις με τα προσωπικά μας...».

Διαβάστε επίσης: «Όταν πέρασα καρκίνο, ούρλιαζα...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης "έσπασε" πρώτη φορά τη σιωπή του για την περιπέτεια της υγείας του

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ωστόσο, μετά την προβολή του βίντεο σχολίασε το εξής:

«Θα σας πω λεπτομέρειες. Τότε με τη Μαρία κάναμε το "Λούφα και Απαλλαγή". Ήταν μόνη της, γιατί τα λέγαμε, είχαμε και τρεις μήνες γύρισμα. Ισχύει ότι πήγε στην Κύπρο, γνώρισε τον Γιάννη και γύρισε ενθουσιασμένη. Αυτό με τα χιόνια δεν το θυμάμαι, αλλά ισχύει ότι πολλές φορές στη "Λούφα" δεν κάναμε γύρισμα λόγω της χιονόπτωσης. Αλλά εγώ θυμάμαι ότι η Μαρία δεν είχε σχέση».