«Όταν πέρασα καρκίνο, ούρλιαζα...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης "έσπασε" πρώτη φορά τη σιωπή του για την περιπέτεια της υγείας του

«Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν πέρασα καρκίνο, ούρλιαζα...» - Ο Γιάννης Αϊβάζης

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 13/2 και μίλησε για πρώτη φορά για ένα ζήτημα που κανείς δεν γνώριζε μέχρι τώρα. Πιο συγκεκριμένα, αφού αναφέρθηκε δηλαδή στην συμμετοχή του στο Asia Express, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του την οποία έζησε όταν ήταν μικρό παιδί (δείτε εδώ την κόρη του).

Ο ηθοποιός πέρασε καρκίνο και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβη εκείνο το διάστημα, πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν το έμαθαν και πώς κατάφερε να το ξεπεράσει και να το αφήσει πίσω τους, προχωρώντας με αισιοδοξία μπροστά.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Αϊβάζη για τον καρκίνο

«Ήμουν έξι ετών όταν πέρασα καρκίνο. Θυμάμαι της παρακεντήσεις που μου κάνανε και ούρλιαζα. Θυμάμαι τους γονείς μου να κλαίνε. Θυμάμαι τη μητέρα μου να είναι συνέχεια από πάνω μου κι εγώ να τους λέω ότι όλα είναι καλά. Τα πάντα θυμάμαι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους που το ξεπέρασα. Τη μέρα που βγήκα από το νοσοκομείο θυμάμαι πολύ έντονα στο προαύλιο που μου είχαν πάρει ένα μπαλόνι.

Το προηγούμενο βράδυ, άκουγα ουρλιαχτά από το διπλανό δωμάτιο. Ήταν ένα παιδάκι που είχε κι αυτό καρκίνο. Η μαμά μου δε μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ. Κάποια στιγμή το παιδάκι σταμάτησε και το πρωί που ξύπνησα τη ρώτησα τι έγινε το παιδί και εκείνη μου είπε ότι έφυγε στον ουρανό. Κατεβαίνοντας λοιπόν κάτω, θυμάμαι ότι κρατούσα το μπαλόνι και μου έφυγε στον ουρανό και μου λέει η μητέρα μου, “δε πειράζει, πήγε στο παιδάκι πάνω”», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Και στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Ισμήνη που θέλει να ακολουθήσει κι εκείνη τον δρόμο της υποκριτικής αλλά και τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου την οποία θαυμάζει απεριόριστα και το έχει δείξει πάρα πολλές φορές, καθώς την στηρίζει σε κάθε της βήμα, ακόμη κι όταν όλος ο κόσμος είναι εναντίον της (δείτε εδώ την ερωτική του εξομολόγηση).