«Φήμες λένε, ο Αλέξης πέρασε από τον Ευαγγελισμό για ράμματα» - Σάλος με το σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ για τον Τσίπρα

Η απάντησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Nefelimeg
Instagram / Nefelimeg

Η Νεφέλη Μεγκ είναι μία νεαρή youtuber, η οποία αυτή τη σεζόν έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Είμαστε Μαζί, στο πλευρό της Ελίνας Παπίλα. Δεν σταμάτησε, όμως, να ασχολείται με τα social media και μάλιστα ανεβάζει πλέον όλο και περισσότερα podcast στο κανάλι της.

Πολύ πρόσφατα, η ίδια πήρε συνέντευξη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν για την συζήτησή τους (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο εδώ και λίγες ώρες έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων προς το πρόσωπό της μετά από ένα σχόλιό της για τον αντίπαλο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αλέξη Τσίπρα.

Χαμός στο twitter μετά το σχόλιο της Νεφέλης Μεγκ για τον Αλέξη Τσίπρα

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα podcast όπου μιλούσε για τις πολιτικές εξελίξεις με τον δικό της τρόπο, με τίτλο "Πρόεδρε, βάλε όπισθεν", εκφράζοντας τις δικές της σκέψεις, όμως την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να κάνει χιούμορ, όσοι την παρακολούθησαν οργίστηκαν.

«Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε - λέω εγώ τώρα - από τον Ευαγγελισμό για ράμματα. Για ράμματα! Δεν άντεξε!…", είπε χαρακτηριστικά γελώντας και το twitter έγινε χαμός.

Η απάντησή της

Φυσικά, λίγο αργότερα, η influencer αντιλήφθηκε τον "σάλο" που δημιουργήθηκε και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα λεγόμενά της μέσα από μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φίλοι μου, επειδή έχω δει ότι υπάρχει μια μικρή παρανόηση σχετικά με κάποια πράγματα που είπα στο podcast, κάνω αυτό το story, για να πω τη σειρά των πραγμάτων. Ξεκινάει το podcast με το απόσπασμα από βίντεο της Πόπης Τσαπανίδου "Πρόεδρε, έλα με φόρα", μετά λέω εγώ "Πρόεδρε, πρόσεχε μην γκρεμοτσακιστείς και πέσεις και στο τέλος της ανάλυσης, μετά από ενάμιση με δυο λεπτά, λέω "Φήμες λένε, ότι ο πρόεδρος Τσίπρας κατέληξε στον Ευαγγελισμό για ράμματα’".

Τώρα πώς κάποιοι πήραν αυτή τη δήλωση μεμονωμένη και την παρερμήνευσαν στο δικό τους το μυαλό ως κάτι άλλο, ε, δεν ξέρω που αποσκοπεί αυτό και να πω την αλήθεια δεν μπορώ να το προβλέψω τι θέλουνε να πούνε με αυτό. Απλά εγώ κάνω αυτό το story για τυχόν παρανοήσεις», είπε αρχικά.

Και έπειτα δημοσίευσε το εξής κείμενο:

«Για όσους δεν γνωρίζουν η Μπούκλα 99 είναι από πάντα μια σατιρική και χιουμοριστική εκπομπή επικαιρότητας. Το επεισόδιο είναι ανεβασμένος εδώ και μέρες. Τώρα το ότι απομονώθηκε, για λόγους σκοπιμότητας, ένα απόσπασμα για να το πάνε σε ένα τέτοιο χυδαίο λέβελ, πραγματικά με ξεπερνάει. Και για όσους δεν καταλαβαίνουν όποιος γκρεμοτσακίζεται πάει για ράμματα».

Νεφέλη Μεγκ για Τσίπρα