«Είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας...» - Βυθισμένη στο πένθος η Ελευθερία Ρήγου

Βαρύς ο πόνος για την απώλεια της μητέρας της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δύσκολες ώρες είναι οι τελευταίες για την Ελευθερία Ρήγου, καθώς όπως ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έφυγε από τη ζωή η μητέρα της και έκτοτε είναι βυθισμένη στο πένθος.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα κείμενο κατά το οποίο μιλούσε για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια, εξηγώντας όλα όσα έκανε για να την στηρίξει σε κάθε της βήμα και εξέφρασε ποια είναι τα συναισθήματά της αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: «Καλή αντάμωση για κόντρες με τις μηχανές μας αλλού...» - Θρήνος για τον Γιώργο Νταλάρα

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Ρήγου για την απώλεια της μητέρας της

«Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη μου μητέρα έκλεισε τα μάτια της. Δεν υπέφερε και έζησε μια γεμάτη ζωή .Έκανε τρία παιδιά που την υπεραγαπούσαν και έκαναν τα πάντα γι' αυτήν, μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Μεγάλωσε τα εγγόνια της και είχε τη χαρά να τα βλέπει να είναι ευτυχισμένα κοντά της. Έζησε σαν βασίλισσα στην καρδιά μας και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ όσο ζούμε. Αυτό είναι κάτι που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γιατί ο πόνος μου, αφενός δεν έχει φύγει (κι ούτε πρόκειται), έχει βρει όμως παρηγοριά εδώ που βρίσκομαι τώρα, στο Δηπεθέ Σερρών μαζί με εκλεκτούς συναδέλφους ετοιμάζοντας μια υπέροχη καλοκαιρινή παράσταση.

Αυτό θα ήθελε και εκείνη για μένα. Να είμαι ευτυχισμένη σε αυτό που έχω επιλέξει και να μην σταματώ να κυνηγώ τα όνειρά μου. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους. Καλή συνέχεια», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Τον αναζητούσαν επί τρεις ημέρες - Βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Ελευθερία Ρήγου πένθος

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Γεννήθηκε το 1972. Ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1988 συμμετέχοντας σε δύο βιντεοταινίες. Τη σεζόν 1989-1990 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά Πανσέληνος. Ακολούθησαν κι άλλες μικρές τηλεοπτικές συμμετοχές σε σειρές όπως Ο κίτρινος φάκελος, Οι εργένηδες και Ανατολικός άνεμος.

Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος που την έκανε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό ήταν στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, Μη φοβάσαι τη φωτιά όπου υποδυόταν την Άννα. Τη σεζόν 1996-1997 πρωταγωνίστησε μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στην κωμική σειρά Ασυνήθεις ύποπτοι. Εκεί υποδυόταν την κόρη ενός υπουργού που συλλαμβάνεται και έτσι ξεκινά ένας αταίριαστος έρωτας.

Την επόμενη σεζόν έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την Ελίνα Ακριτίδου στη σειρά 'C' est la vie. Τη σεζόν 1999-2000 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο σειρές. Από τη μία έπαιξε στην αισθηματική σειρά Στη σκιά του πολέμου ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά Κρις Κρος. Από το 2002 μέχρι το 2003 συμμετείχε στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς Αέρινες Σιωπές. Τη σεζόν 2004-2005 ήταν η τελευταία ηθοποιός που ερμήνευσε το ρόλο της Τατιάνας Δράκου στο 14ο κύκλο της καθημερινής σειράς του Νίκου Φώσκολου, Η Λάμψη.