Η νέα κίνηση του Άκη Πετρετζίκη μετά το λουκέτο σε όλα τα μαγαζιά του

Η απόφαση που πήρε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως έγινε γνωστό χθες 25/5 μπήκε λουκέτο σε όλα τα μαγαζιά εστίασης του Άκη Πετρετζίκη στην Αθήνα. Ο λόγος για τα γνωστά Kitchen Lab. Από την στιγμή εκείνη, επικρατεί σούσουρο στην αγορά, με την εκπομπή Πρωινό μας, να μεταφέρει όλες τις πληροφορίες (δείτε τι συνέβη με τους εργαζόμενους).

Μπορεί ο σεφ να έκλεισε τα μαγαζιά του, ωστόσο ο πήρε την απόφαση να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα που δεν θα έχει σχέση με την εστίαση.

Το νέο βήμα του Πετρετζίκη μετά το κλείσιμο των μαγαζιών του

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουράκης, ο Άκης Πετρετζίκης άνοιξε νέα εταιρία στις 28/3, την «Akis Petretzikis Hub η οποία έχει σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών, υπηρεσίες catering και άλλων.

Όπως μάλιστα ειπώθηκε, ο σεφ θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια του και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών του μαζί με την σύζυγό του.

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά του

Ο Άκης Πετρετζίκης ζει μία πολύ όμορφη καθημερινότητα από τότε, που αποφάσισε να κάνει οικογένεια μαζί με την αγαπημένη του αλλά και με την επιλογή τους να κάνουν τα δύο παιδάκια, που γεμίζουν με φωνές το σπίτι τους.

Ο γνωστός σεφ το Σάββατο 6/5 είχε τη χαρά μαζί με καλούς φίλους να βαφτίσει το κοριτσάκι του (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες), το οποίο μάλιστα πήρε ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα και έτσι λέγεται: ''Ακυλίνα''.

Μέσα από νέες φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Άκης Πετρετζίκης την Κυριακή (7/5) στο instagram με την οικογένεια του από τα βαφτίσια, αποκάλυψε το λόγο, που έδωσε το συγκεκριμένο όνομα στη μικρή, το οποίο δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία!

«27 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να ειναι υγιής και καλότυχη! #❤️ Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης.