Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star

«Σε περιμένω καρδιά μου!»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@vrisiida_andrio
Instagram/@vrisiida_andrio

Ώρες πριν προβληθεί το επεισόδιο της Πέμπτης 25/5 του Survivor All Star, το Youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο πως ο Σπύρος Μαρτίκας θα αποχωρήσει και εννοείται πως αυτό και έγινε. Ο αποχαιρετιστήριος του λόγος ήταν συγκινητικός (δείτε εδώ όσα είπε) αλλά δεν συγκρίνεται σε τίποτα με την πρώτη του συνέντευξη που δάκρυσε και μόνο στο άκουσμα της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου (δείτε το βίντεο εδώ).

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα προβολής του κι από τότε τον αναμένει καρτερικά και τον στηρίζει μέσα από τα social media. Να σημειωθεί πως και τις 12 φορές που είχε βγει προτεινόμενος προς αποχώρηση, εκείνη είχε σταθεί στο πλευρό του με τον δικό της τρόπο!

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του, λοιπόν, η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο έγραψε «Σε περιμένω ζωή μου», με μια καρδιά στο τέλος - όπως θα δείτε και παρακάτω - με κεφαλαία μάλιστα γράμματα!

Βρισηίδα Ανδριώτου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor All Star

Η αμοιβή του Σπύρου από το Survivor All Star

Όπως όλοι οι παίκτες που βρέθηκαν αυτή τη σεζόν στον Άγιο Δομίνικο, έτσι και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά από συζητήσεις με την παραγωγή είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής 5.000 εβδομαδιαίως. Άρα με γρήγορους υπολογισμούς ο Σπύρος Μαρτίκας θα λάβει το ποσό των 100.000 ευρώ! Νικητής μπορεί να μην βγήκε, αλλά το έπαθλο του νικητή το πήρε σίγουρα...

Δείτε εδώ τις αμοιβές των παικτών που ήδη έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι!