«Σιγά μην περιμένω εγώ τον Πάνο Μουζουράκη και τον κάθε Πάνο που...» - Κόλαφος ο Αρναούτογλου μετά τα σχόλια για το γάμο του

«Εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη στο οποίο παρακάλεσε με χιουμοριστικό τρόπο τους δημοσιογράφους να μην πάνε στο γάμο του, σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Ο παρουσιαστής, στάθηκε στο πλευρό του, λέγοντας πως πρέπει να τον σεβαστούν.

Οι δηλώσεις Αρναούτογλου για Μουζουράκη

«Εγώ θα ήθελα πολύ να το σεβαστούν και να μην πάει κανείς. Ο άνθρωπος ζητάει δημοσίως να μην πάει κανένας. Θα χαρώ πάρα πολύ να μην πάει κανένας, εννοώ κανένας δημοσιογράφος. Όποιος πάει και δω ότι έχει κάμερα εκεί, θα με χαλάσει πάρα πολύ η εκπομπή που θα τον στείλει. Σημαίνει ότι δε σέβεται την επιθυμία ενός ανθρώπου σε μια πολύ ωραία προσωπική του στιγμή», ανέφερε αρχικά.

Όταν τού είπαν πως ενόχλησε τους δημοσιογράφους ότι στις πρεμιέρες του θέλει τα ΜΜΕ ενώ στον γάμο του όχι, ο παρουσιαστής απάντησε: «Ωραία, μη ξαναπάς ούτε στην πρεμιέρα. Αν νιώθεις έτσι σαν δημοσιογράφος, το δέχομαι αυτό. Λες φίλε μου, με είχες πάρει δέκα φορές τηλέφωνο, κάποια στιγμή ήθελες να έρθω στην πρεμιέρα σου, τώρα μου λες δε θέλω. Ωραία, δε θα έρθω αλλά δε θα με ξαναδείς ούτε σε πρεμιέρα. Αυτό το δέχομαι. Εγώ αν είχα πρωινό, δε θα έστελνα κάμερα, από θέμα εγωισμού. Δε θα πάω εκεί πέρα να τον παρακαλάω από την ώρα που δε το ζήτησε και εννοείται θα ξαναέστελνα στην πρεμιέρα. Αλλά κάποιοι δε το βλέπουν έτσι».

«Η Τσιμτσιλή είπε έχουν ήδη κάνει τα έξοδα του γάμου και δεν μπορούν τώρα να μην πάνε και το νούμερο είναι τετραψήφιο, οπότε δεν μπορούν να το ακυρώσουν (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είπε). Σιγά μην περιμένω εγώ τον Πάνο Μουζουράκη και τον κάθε Πάνο, που τον ξέρω είμαστε φίλοι αν και δεν με έχει καλέσει στο γάμο..», συμπλήρωσε.

Το ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για το βίντεο του

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είναι κολλητή της νύφης, Μαριλούς Κοζάρη, και άρα έχει πολύ στενές επαφές και με τον τραγουδιστή, την Παρασκευή 26/5 μίλησε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, στο κανάλι του ALPHA για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, γιατί το συζήτησα και χθες με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και προβάλλεται σε όλους τους σταθμούς. Έκανε ένα χιουμοριστικό βίντεο ο Πάνος στο YouTube, δεν πρόσβαλε ποτέ κανέναν δημοσιογράφο. Αυτό που είπε είναι "Παρακαλώ, έναν σεβασμό". Θα μπορούσε να κάνει μηνύσεις. Ζήτησε σεβασμό.

Να πω ότι η φίλη μου, η μέλλουσα σύζυγός του είναι και σε ενδιαφέρουσα και όπως καταλαβαίνετε είναι σε μία ευάλωτη φάση. Εγώ έκανα την κουβέντα με τη Μαριλού και τον Πάνο και τους είπα "Πείτε μου, εάν δεν θέλετε, εμείς δεν το παίζουμε καθόλου τη Δευτέρα", δεν μας νοιάζει. Αυτό που μου είπαν τα παιδιά είναι ότι εμείς ποτέ δεν είπαμε κάτι τέτοιο, απλά ζητήσαμε μία διακριτικότητα και έναν σεβασμό.

Ότι δηλαδή δεν θα πάει ο ρεπόρτερ με το μικρόφωνο να πάρει μία δήλωση. Το να τραβήξουν κάποια πλάνα οκ. Κάποιοι το πήραν στα σοβαρά και είπαν ότι δεν σέβονται τους δημοσιογράφος. Παιδιά, είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ενώ στη συνέχεια η ίδια αστειεύτηκε: «Εγώ πρέπει να πάω μόνη μου επειδή θα έχει κάμερες και δημοσιογράφους. Και να ήθελα να πάρω και κάποιον μαζί...».