«Μου είπε πιστεύω απλά ο Πάνος ξύπνησε με...» - Ο διάλογος της Τσιμτσιλή με την Καινούργιου για το γάμο του Μουζουράκη

«Της λέω θα στείλεις εσύ που είσαι κολλητή της; Άκουσα και την Ελεονώρα ότι θα στείλει και λέω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου είπε πιστεύω απλά ο Πάνος ξύπνησε με...» - Ο διάλογος της Τσιμτσιλή με την Καινούργιου για το γάμο του Μουζουράκη

Μια ημέρα μετά το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη σχετικά με το γάμο του που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 27/5 στην Αίγινα (δείτε το εδώ) στο οποίο μίλησε με αιχμηρά λόγια για τους δημοσιογράφους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε την συνάντηση και το διάλογο που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου.

Συζήτησαν αν τελικά θα στείλουν συνεργείο στον γάμο, από την στιγμή που ο ίδιος παρακάλεσε να μην πάει κανείς. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, όχι μόνο είναι καλεσμένη αλλά είναι και κολλητή φίλη της νύφης.

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για την συζήτηση που είχε με την Καινούργιου για τον Μουζουράκη

«Χθες προβάλαμε το βιντεάκι του Πάνου Μουζουράκη και πραγματικά μπήκα σε σκέψεις αν πρέπει να στείλουμε αποστολή κλπ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι είχαμε προπληρώσει μια εβδομάδα τώρα όλα τα έξοδα και μιλάμε για ένα μεγάλο κόστος και λέω "εντάξει ρε Μαίρη μου να δούμε τι θα κάνουμε, δεν συζητάς και με τους άλλους αρχισυντάκτες". Χθες συναντήθηκα με την Καινούργιου σε ένα dinner της Ελπίδας και της λέω “εσύ που είσαι και κολλητή της νύφης, θα στείλεις συνεργείο;" και λέει "πιστεύω απλά ο Πάνος ξύπνησε με αυτή τη διάθεση και έκανε αυτό το βίντεο, δεν το εννοούσε, σέβεται τους δημοσιογράφους. Εγώ θα στείλω" και λέω “συγγνώμη εσύ που είσαι κολλητή της νύφης θα στείλεις συνεργείο;”.

Άκουσα και την Μελέτη που είπε ότι και εγώ θα είσαι και θα είμαι διακριτική. Οπότε θα στείλει ο ένας, θα στείλει ο ένας θα στείλει ο άλλος κι εμείς που πληρώσαμε να μην έχουμε το θέμα; Μαίρη το παίρνεις πάνω σου. Θα στείλει η Ελεονώρα που και αυτή είναι μια γυναίκα που σέβεται τους ανθρώπους, θα στείλει η Καινούργιου που είναι κολλητή της νύφης, ε μόνο εμείς να ακυρώσουμε την αποστολή;», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως το ποσό που έχουν δώσει για να στείλουν συνεργείο στην Αίγινα είναι τετραψήφιο και αρχικά η ίδια είχε πει να μην στείλουν, αλλά τελικά τα σχέδια ανατράπηκαν.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω βίντεο προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις τόσο στην εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, όσο και στην εκπομπή BreakfastStar στο STAR.

Που θα γίνει ο γάμος

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά). Ο τραγουδιστής και η 30χρονη φαρμακοποιός, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, το Σάββατο 27 Μαΐου.

Θα έχουν 5 κουμπάρους, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300. Ανάμεσα τους, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το πάρτι για το γάμος τους θα είναι τριήμερο. Θα γίνει pre wedding party, party για το γάμο και after wedding party.