«Θα έπαιζα εγώ τέτοια στα 23 μου; Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, δεν ήξερα τα βασικά!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα

Η εξομολόγηση στον αέρα του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα έπαιζα εγώ τέτοια στα 23 μου; Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, δεν ήξερα τα βασικά!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη στα πρώτα της βήματα

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ξεκίνησε κάπως ανάλαφρα σήμερα (26/5) με την ίδια να συζητά με τους συνεργάτες της πως κοιμάται τα βράδια τον χειμώνα, αλλά και τώρα που "ανοίγει" ο καιρός και αρχίζουν οι ζέστες. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, λοιπόν, τις προτιμήσεις της και τα μυστικά της οικογένειά της, όμως αργότερα το κλίμα σοβάρεψε.

«Κοιμάστε ακόμα με πάπλωμα ή κουβέρτα; Εγώ κοιμάμαι γυμνός και με ανοιχτό το παράθυρο», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας, με την ίδια να απαντά γελώντας: «Ποιο είναι το παράθυρο του; Κάποιος μπορεί να περάσει μία βόλτα» και πρόσθεσε: «Εγώ θα σας πω πώς κοιμάμαι. Σκάω από τη ζέστη, αλλά ανοίγω ένα παράθυρο με πολλά κάγκελα -εγώ δεν είμαι Σάββα σαν και εσένα- και κοιμάμαι με το πάπλωμά μου με το χειμωνιάτικο πάπλωμα, δεν έχω βάλει το καλοκαιρινό, γιατί είμαι κρυουλιάρα με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω. Έτσι μου αρέσει. Ο καθένας μας έχει τα θέματά του», ενώ στο τέλος δήλωσε: «Τα κουνούπια έρχονται όλα σε εμένα. Μήπως μυρίζει το αίμα; Εγώ είμαι αυτή που σώζει τους άλλους. Κουνοποπαγίδα είμαι!».

Διαβάστε επίσης: «Μαμά μου, κλείσε την τηλεόραση!» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον κρυφό πόθο της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση

Έπειτα, λοιπόν, προβλήθηκε στον αέρα ένα εντελώς διαφορετικό θέμα, μία συνέντευξη της Γιάννας Νταρίλη, η οποία ήταν συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη στα πρώτα της χρόνια στην τηλεόραση, και μέσα από τα λόγια της για το πόσο έχει αλλάξει ποια η ψυχαγωγία στο "γυαλί", εξηγώντας πως παλιά τα σοβαρά θέματα δεν προβάλλονταν τόσο, η ίδια προχώρησε σε μία εξομολόγηση.

«Αυτού του είδους τα θέματα δεν τα συζητούσαμε καθόλου. Ήταν τότε που τα ιδιωτικά κανάλια μόλις τις είχαν ξεκινήσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Ουσιαστικά και τα κανάλια και οι δημιουργοί έψαχναν τα πατήματα πώς να το πάνε. Σας θυμίζω, ότι η ιδιωτική τηλεόραση ήταν αυτή που έφερε σε όλη την ημέρα ζώνης προγράμματα. Μέχρι τότε δεν ήταν 24 ώρες το 24ωρο. Στο ξεκίνημα πριν 30τόσα χρόνια το '90, ήταν σε συγκεκριμένες ζώνες με συγκεκριμένες εκπομπές. Θυμάμαι μετά τον Πρωινό Καφέ υπήρχε μία κοινωνική εκπομπή με τη Νατάσα Ράγιου.

Μας ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι κάναμε συγκεκριμένα πράγματα. Τότε ήταν κάπως διαφορετικά, σήμερα είναι κάπως διαφορετικά. Δεν εξετάζω τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Τότε ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση, το έψαχνε, δοκίμαζε, εξελίχθηκε, φτάσαμε στο σήμερα. Δεν χρειάζεται να βάζουμε ταμπέλες. Δεν ξέρω πώς θα είναι η τηλεόραση σε 15 χρόνια, προφανώς κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει.

Ακόμα θυμάμαι ένα αφιέρωμα για εγκλήματα που είχαμε κάνει τότε με τον καθηγητή Κατσαντώνη. Αυτό το πράγμα μπορεί να το στήναμε κι έναν μήνα. Όχι, δε μπαίναμε σε αυτά τα θέματα και παρότι ήταν τρίωρη η εκπομπή, δεν υπήρχε ο χρόνος. Ήταν πολλές οι στήλες.

Και να σου πω και κάτι; Στο ξεκίνημά μου στα 23 μου, θα έβγαζα εγώ τέτοια θέματα; Ακόμα κι αν μου το έλεγαν. Πώς θα τα χειριζόμουν; Μόλις είχα μπει στην τηλεόραση, δεν ήξερα τα βασικά. Πρέπει να έχει και ο άλλος εμπειρία θεωρώ. Δεν λέω ότι πρέπει να ‘ναι κάποιος μόνο δημοσιογράφος κι ότι ένας παρουσιαστής δεν μπορεί να το κάνει. Πρέπει να έχεις λίγο εμπειρία και λίγο γνώση και να μπεις και να το κάνεις», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγές στο Mega: Ποιος μένει ποιος φεύγει - Η αποχώρηση από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη