«Μ@λ@κ@, μας κοροϊδεύουν; Ακούστηκε;» - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στην επεισοδιακή αποχώρηση του Υπουργού Εργασίας

Δεν πήγε πολύ καλά το βίντεο στο Tik Tok

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μ@λ@κ@, μας κοροϊδεύουν; Ακούστηκε;» - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στην επεισοδιακή αποχώρηση του Υπουργού Εργασίας

Ο Κωστής Χατζηδάκης αποχώρησε από το υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και θέλησε να το ανακοινώσει με έναν τρόπο πιο προσιτό και οικείο στη νέα γενιά, φτιάχνοντας και δημοσιεύοντας έτσι ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok. Άλλωστε, ένας ένας οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων και οι βουλευτές φαίνεται πως έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, θεωρώντας πως έτσι θα έρθουν πιο κοντά στη νεολαία.

«Από σήμερα σταματούν οι καταστροφές. Φεύγω από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Τέλος πια στα μαρτύρια των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων. Τυχερούληδες!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά στην επεισοδιακή παραίτηση του Υπουργού Εργασίας

Το βίντεο αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Καλό Μεσημεράκι, λοιπόν, την Παρασκευή 26/5, και ο Νίκος Μουτσινάς, αφού το παρακολούθησε έμεινε άναυδος και δεν ήξερε τι να σχολιάσει. Βέβαια, στη συνέχεια τον επικρότησε για την προσπάθειά του να κάνει πλάκα, παρόλο που δεν θεωρεί ότι ήταν επιτυχημένη.

Διαβάστε επίσης: «Άλλα 4 χρόνια... Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι» - Τα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τις εκλογές 2023

«Παιδιά, ακούστε λίγο! Μ@λ@κ@, μας κοροϊδεύουν; Ακούστηκε; Το εύχομαι. Αλήθεια; Είναι μια ώρα για χιούμορ; Που να πεις εγώ είμαι φαλακρός με χιούμορ. Είναι ώρα για χιούμορ; Δεν θεωρώ ότι είναι ώρα για τρολ. Μπράβο στον άνθρωπο γιατί μας δείχνει ότι έχει αυτή την πλευρά, δεν θεωρώ ότι είναι το ατού του, βέβαια και σύμφωνα με αυτό το τρολάρισμα ούτε το υπουργείο ήταν», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Το σχόλιο για το Range Rover του Τσίπρα

Τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Αλέξη Τσίπρα που χρησιμοποιεί τζιπ Ranger Rover για τις μετακινήσεις του (δείτε εδώ) προβλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 23/5 στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί, συμφωνώντας με τον παρουσιαστή στο μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών του.

«Ωραία τα είπε ο Γιώργος, αλλά δεν πιστεύω ότι έπαιξε αυτό ρόλο. Θέλω να πω ότι πώς γίνεται ένας παρουσιαστής να έχει cayenne και να μην έχει ο πολιτικός αρχηγός; Γιατί να είναι εναντίον; Μα δεν υπάρχει κάποια ιδεολογία παιδιά. Καλά τώρα… Αριστερό και σάπιο μήλο. Επειδή έβαλε λίγο παραπάνω κόκκινο φέτο; Περίμενε…

Να έβλεπα τον Κουτσούμπα με το Range να πω «ΕΕΕ Κουτσούμπα να μπω». Που αμαρτία. Πόσο είναι; Τι αμάξι έχει ο κ. Κουτσούμπας; Τον είδα λίγο στενοχωρημένο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι πολιτικοί παίρνουν πολλά λεφτά, δεν είναι όμως το θέμα μας το Range γιατί ούτε το δίπορτο του άρεσε. Είναι και πολιτικός αρχηγός. Ήθελε να μπει με φόρα… Κατάλαβες; Εκεί την πατήσαμε», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης.