«Όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι "θέλουμε να στείλουμε κάμερες"! Τι;» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ

Με αφορμή το σκηνικό με τον Πάνο Μουζουράκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί πολύ μεγάλο θέμα με το χιουμοριστικό βίντεο του Πάνου Μουζουράκη με το οποίο ζητά από τους δημοσιογράφους και τα κανάλια να μη στείλουν συνεργείο και κάμερες στον γάμο του, διότι δεν πρόκειται να μιλήσει και να βγει μπροστά σε αυτές.

Παρόλα αυτά, όλοι αναφέρουν πως θα στείλουν ούτως ή άλλως, κάτι που έκανε έξαλλο τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/5 στον αέρα του ΣΚΑΙ και στο Καλό Μεσημεράκι, φέρνοντας στη μνήμη του και την κηδεία της μητέρας του στην οποία επίσης ήθελαν να παραστούν κάμερες και ρεπόρτερ (δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα της Κατερίνας Καινούργιου για το ζήτημα αυτό).

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς για τους δημοσιογράφους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη

«Τι ήταν όλο αυτό; Πάμε με τα καλά μας; Θα στείλουν αποστολή όλοι εν τω μεταξύ. Και ποιοι μίλησαν; Όλοι οι άνθρωποι που έχουν εκπομπές και θέλουν το θέμα. "Πήρα τη Μελέτη και μου είπε, εγώ θα στείλω να το ξέρεις". Και για όλο αυτό ευθύνεται η Κατ Κεν! Πάντως, να σας πω κάτι; Σταματίνα μου, ανοιχτός τάφος! Δεν τολμάς να πεις κάτι.

Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ένα οικονομικό ποσό στην τηλεόραση, που είναι αστείο γιατί τόσα λεφτά φεύγουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά όμως εγώ μόνος μου δεν θεωρώ ότι αυτός είναι ένας λόγος για να μην ακούσεις το θέλω του άλλου που είναι ο γάμος του. Είναι και δικός του! Παρόλα αυτά, θα πάνε δηλαδή», είπε αρχικά.

και έπειτα πρόσθεσε: «Θα το ξαναπώ ότι, παιδιά, καταπατάτε την ελευθερία του άλλου. Το νιώθετε; Είναι ο γάμος του. Τι είναι αυτό δηλαδή; Θυμάμαι και όταν είχε πεθάνει η μάνα μου, μου είπαν ότι "θέλουμε να στείλουμε κάμερες". Τι; Στην κηδεία της μάνας μου; »

Διαβάστε επίσης: «Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον "σάλο" μετά το βίντεο του Μουζουράκη