Με λύρες και νταούλια - Το γλέντι στην Αίγινα μία ημέρα πριν το γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Σε πολύ χαρούμενη διάθεση ο μέλλων γαμπρός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Το Σάββατο 27/5 αναμένεται να γίνει ο γάμος της Μαριλούς Κοζάρη και του Πάνου Μουζουράκη με το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο νησί της Αίγινας, καλώντας αγαπημένους φίλους τους στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Δείτε επίσης: Σε μυθικό κτήμα με πισίνα που μοιάζει σε λίμνη - Αποκαλύψεις για το γάμο του Μουζουράκη στην Αίγινα

Μάλιστα τελευταία έχει διαρρεύσει η επιθυμία των δύο να μην πάνε κανάλια και μέσα στο νησί την ημέρα του γάμου! Το ζευγάρι σε κάθε περίπτωση είναι εκεί πριν την ημέρα του γάμου με το γλέντι να έχει αρχίσει από την Παρασκευή 26/5.

Μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο instagram την Παρασκευή 26/5 τον βλέπουμε σε σημείο της Αίγινας να γλεντάει λίγο πριν γίνει γαμπρός με τα όργανα δίπλα του να παίζουν σε ευχάριστους ρυθμούς.

Τα πρώτα βίντεο από το γλέντι για το γάμο του Πάνου Μουζουράκη

Θύελλα αντιδράσεων με το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη λίγο πριν το γάμο του

Λίγες ημέρες πριν από το γάμο, ο Πάνος Μουζουράκης γύρισε ένα βίντεο στο οποίο απάντησε σε όλους και σε όλα. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα όσα αποκαλύφθηκαν και ειπώθηκαν το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως τον έχουν ενοχλήσει.

Στο βίντεο του λοιπόν που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, φάνηκε ενοχλημένος τόσο που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη αλλά και το φύλο του μωρού χωρίς την έγκριση τους, για ένα τόσο σημαντικό θέμα. Παρακάλεσε επίσης τους δημοσιογράφους να μην πάνε στο γάμο του, αφού θέλει να το ζήσει μόνο με τους δικούς του ανθρώπους.

Επίσης, έκανε ένα σχόλιο για τον Πατέρα Αντώνιο, που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις.

Θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω, να μείνει εδώ. Με τιμάει να θεωρείται πως ο γάμος μου πουλάει. Φαίνεται του τρελού πως με παντρεύεται αυτί το πλάσμα, ενώπιον του Θεού. Ζητώ σαν χάρη να ζήσω το γάμο μου μακριά από τα ΜΜΕ. Θα θέλω να κλάψω, να συγκινηθώ.

Θα αγχωθώ να πρέπει να κάνω δήλωση στους δημοσιογράφους την ημέρα του γάμου μου. Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή. Κάποιοι το ξεδιάντροπο το έχουν για αρχή. Επιθυμία μου ελάτε όπου θέλετε, στο γάμο μου μην έρθετε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν στείλετε το στόλο σας στο γάμο μας. Θα κεράσουμε τους δημοσιογράφους, κάμερες κρυμμένους, παπαράτσι.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας διορθώσω. Δεν έχουμε 6 κουμπάρους στον αριθμό στο γάμο μας, αλλά 5. Σκέφτηκα να κάνω κουμπάρο τον Πατέρα Αντώνιο, αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα να τραβάει, μεγάλο ζόρι», ακούγεται να λέει στο βίντεο μεταξύ άλλων.

Στην εκπομπή μετά την προβολή του βίντεο, υπήρξε μια αναστάτωση. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν αντίθετες στον τρόπο που αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους, ενώ από την άλλη ο Κώστας Φραγκολιάς τον υποστήριξε,

«Έχουμε μάθει για τον γάμο τα πάντα και τα έχουμε μάθει από ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι. Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τέτοιο θέμα. Ο ρόλος μας είναι να πάμε να καλύψουμε τη χαρά του άλλου. Αν ο άλλος σου λέει ότι είσαι ανεπιθύμητος ξεδιάντροπος και έχεις τον στόλο σου», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Και show what; Παντρεύεται ο Μουζουράκης και γίνεται ολόκληρο θέμα. Έτσι όπως το θέτει ο ίδιος, πραγματικά σκέφτεται ο άλλος ότι δεν θα πρέπει να στείλει κανείς κάμερα. Ούτε ο star του Hollywood να ήταν. Καταλαβαίνω την προσπάθειά του. Προς τους δημοσιογράφους τουλάχιστον, το συγκεκριμένο βίντεο το βρίσκω πάρα πολύ προσβλητικό. Λέει ντροπή το επάγγελμα του δημοσιογράφου. Μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες και για το ξεδιάντροποι, υπάρχουν σημεία πολύ απαξιωτικά», δήλωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.