«Ντρέπομαι που μίλησα έτσι» - Η εξήγηση του Τσιτσιπά για τα υβριστικά σχόλια στη μητέρα του την ώρα του αγώνα

Όσα ανέφερε για το χαρακτήρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ντρέπομαι που μίλησα έτσι» - Η εξήγηση του Τσιτσιπά για τα υβριστικά σχόλια στη μητέρα του την ώρα του αγώνα

Εδώ και λίγες ημέρες μια έντονη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στη μητέρα του την ώρα, που αγωνιζόταν σε αγώνα και μάλιστα σε πολύ κρίσιμο πόντο έχει προκαλέσει διεθνώς αντιδράσεις (δείτε εδώ τι της είπε).

Για τη ώρα είχαμε δει την απάντηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά αναφορικά με το υβριστικό σχόλιο στη σύζυγό του, αφού λίγο αργότερα παραχώρησε δηλώσεις και ο τενίστας στην ιστοσελίδα SDNA.

Πιο αναλυτικά, ο Τσιτσιπάς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του παραδεχόμενος όσα ξεστόμισε, προσπαθώντας σε κάθε περίπτωση να δικαιολογήσει την όλη κατάσταση, η οποία είχε πάρει αρνητικές διαστάσεις για το πρόσωπό του.

Η απάντηση του Στέφανου Τσιτσιπά για το περιστατικό με τη μητέρα του

«Ήταν μεγάλο λάθος μου. Ντρέπομαι που μίλησα έτσι στη μητέρα μου. Εκείνη τη στιγμή, όμως, είχα χάσει την μπάλα νοητικά μέσα στον αγώνα. Δεν περίμενα ότι ο αντίπαλός μου θα πάλευε τόσο πολύ, ότι θα έδινε μια τόσο καλή “παράσταση” μέσα στο γήπεδο. Ένιωσα σα να με τσιμπάνε (από το box) όταν έπαιζα. Και ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα, πάνω από αυτό που υπήρχε ήδη. Ήταν λίγο δύσκολο να μείνω ψύχραιμος εκείνη τη στιγμή, αν και σε μεγάλους αγώνες, παρότι μερικές φορές έχω χάσει την ψυχραιμία μου, το τελευταίο διάστημα έχω βελτιωθεί πολύ πάνω σε αυτό», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το ξεκαθάρισμα του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά για το ξέσπασμα στη μητέρα του

O πατέρας του Tσιτσιπά, Απόστολος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Τρίτης 23/5 και εξήγησε ποιες είναι οι σχέσεις μητέρας και παιδιού μετά από αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διάσημος τενίστας έχει τσακωθεί πολλές φορές και με τον πατέρα του εντός γηπέδου και μάλιστα έχει φτάσει στο σημείο να του πετάει και το μπαλάκι πάνω του, ωστόσο πάντα με το που τελειώνει ο αγώνας ξεχνούν όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτού.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.