«Ποτέ δεν είπαμε κακές κουβέντες απλώς...» - Ο λόγος που χάθηκαν ο Πάτρας & η Αλιμπέρτη 17 χρόνια μετά το ''Αυτό μας έλειπε''

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ποτέ δεν είπαμε κακές κουβέντες απλώς...» - Ο λόγος που χάθηκαν ο Πάτρας & η Αλιμπέρτη 17 χρόνια μετά το ''Αυτό μας έλειπε''

Την Τετάρτη 24/5 ο Θανάσης Πάτρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, Ζήσε Αλλιώς με τους δύο παρουσιαστές να συναντιούνται σε πλατό 17 χρόνια μετά το τέλος της κοινής τους εκπομπής ''Αυτό μας έλειπε''.

Με αγκαλιές και φιλιά είδαμε τους δύο να ανταλλάσσουν λόγια αγάπης (δείτε εδώ το βίντεο) δίνοντας στο κοινό να αντιληφθεί, πως είναι όλα καλά ανάμεσά τους και πως τα τελευταία χρόνια χάθηκαν χωρίς να έχει συμβεί κάποια παρεξήγηση.

Την Παρασκευή 26/5 ο Θανάσης Πάτρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό μας μιλώντας για το πως βίωσε τη συνάντηση αυτή, καθώς και μοιράστηκε δημόσια τη γνώμη του για τη νέα εκπομπή της Αλιμπέρτη.

Οι δηλώσεις του Θανάση Πάτρα για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Σοφία Αλιμπέρτη

«Όπως το είδατε! Ήταν ωραίο, αμήχανο, με τρακ, με αγάπη, με καλοσύνη, ήταν πολύ ωραία στιγμή. Μου έδωσε πολύ χώρο. Έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραίες στιγμές, έχουμε κάνει πάρα πολλά ταξίδια, πολλές αποστολές, έχουμε γελάσει πάρα πολύ, έχουμε κάνει παρέα, ήμασταν σαν οικογένεια.

Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, ποτέ δεν ειπώθηκαν κουβέντες, ποτέ δεν είπαμε κακές κουβέντες απλώς η ζωή μας απομάκρυνε εκ των πραγμάτων, έφυγε η Σοφία και πήγε να ζήσει στην Πάρο, εμείς εδώ πέρα, είχε άλλη καθημερινότητα και πραγματικότητα, αλλά η σχέση μας ήταν εξαιρετική», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Το σχόλιο του Πάτρα για την επιστροφή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Ο Θανάσης Πάτρας, μπορεί να είπε τα καλύτερα για την Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά ήταν αντίθετος σε κάποια πράγματα του συγκεκριμένου concept, προκαλώντας μια αναταραχή, στο πλατό της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

«Η εκπομπή αυτή έχει ιατρικό περιεχόμενο, την έχουμε ξαναδεί. Πραγματικά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκε στη διαδικασία να κάνει το συγκεκριμένο format. Της αρέσει μάλλον και αποφάσισε να το κάνει», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

«Αν ζήταγε τη συμβουλή μου, θα της έλεγα να κάνει κάτι πιο ψυχαγωγικό, κάτι που είναι περισσότερο επάνω της. Αλλά το έκανε επαρκώς και εξαιρετικά καλά», τόνισε.

«Εμένα η εκπομπή της μου άρεσε. Θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση υπάρχει χώρος για όλες τις εκπομπές. Κι εμείς δεν κάνουμε κάτι που διαφέρει από τις άλλες, το ‘χουν κάνει κι άλλοι συνάδελφοι πριν και μετά και κατά τη διάρκεια της ημέρας», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα, έχει ένα απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα. Δεν έπεσε στην παγίδα της αυτοαναφορικότητας και μπράβο της. Εγώ αυτό της το πιστώνω», ανέφερε ο Θανάσης Πάτρας.