Πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογείται - «Έχω βιώσει και εγώ σεξουαλική παρενόχληση»

Για πρώτη φορά!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του Survivor εξομολογείται - «Έχω βιώσει και εγώ σεξουαλική παρενόχληση»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε πρώην παίκτρια του Survivor. Μίλησε για την έκδοση του πρώτου της βιβλίου που είναι παραμύθι βασισμένο στην εμπειρία της στα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό.

Για πρώτη φορά ωστόσο, αποκάλυψε πως έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση, παρόλα αυτά την αντιμετώπισε και απομακρύνθηκε.

Αυτή είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που το αποκάλυψε

«Το ξέρω ότι υπάρχει η σεξουαλική παρενόχληση, το έχω βιώσει και εγώ σαν γυναίκα αλλά ίσως εγώ βρέθηκα σε μια κατάσταση που το αντιμετώπισα και απομακρύνθηκα. Δεν είναι υπερβολικό να πω ότι κάθε γυναίκα, ακόμα και στον δρόμο όταν περπατάει και κάποιος την παρενοχλεί επειδή φορά ένα μίνι, αυτό είναι παρενόχληση και δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει, Δεν έχω κάποια ιστορία να πω προσωπική τόσο ιδιαίτερη. Είναι αυτά που νομίζω πως έχουμε βιώσει όλες οι γυναίκες», αποκάλυψε έπειτα από σχετική ερώτηση η Ασημίνα Ιγγλέζου.

«Είχα συζητήσει και εγώ για το Survivor All Star τον Σεπτέμβριο, πίστευα ότι θα με καλέσουν αλλά δεν με κάλεσαν. Να πω την αλήθεια πως, όπως είδα να εξελίσσεται το παιχνίδι, χαίρομαι που δεν βρέθηκα σε αυτό το Survivor γιατί έχω όμορφες αναμνήσεις από το άλλο», ανέφερε στη συνέχεια για το νέο κύκλο.

Και συνέχισε: «Σίγουρα οι παίκτες πάντα πεινούσαν και προσπαθούσαν να βρουν στα σκουπίδια φαγητό, αλλά όχι αυτό που άκουγα ότι συμβαίνει στο φετινό. Δεν το είχαμε εμείς βιώσει»

Έχει δεχτεί τηλεοπτική πρόταση; «Ναι έχω κατά καιρούς περάσει από κάποιες ιδέες και προτάσεις. Δεν είναι κάτι που μπορώ να πω, κάτι σίγουρο».

Δείτε επίσης: «Είμαι παντρεμένη, δεν ξέρω αν το..» - Η σαστισμένη απάντηση της Ασημίνας Ιγγλέζου σε δημοσιογράφο

Ποια είναι η Ασημίνα Ιγγλέζου

  • Είναι μητέρα δυο παιδιών
  • Είναι Αθλήτρια Ορεινού Τρεξίματος
  • Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες
  • Αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με φωτογραφίες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της