Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη: Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι! Φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι που στήθηκε στο νησί

Οι αναρτήσεις της στα social media

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη: Έφτασαν οι πρώτοι καλεσμένοι! Φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι που στήθηκε στο νησί

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κοζάρη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα). Στην Αίγινα έχει στηθεί τριήμερο γλέντι, με το πρώτο να πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 26/5.

Οι κουμπάροι θα είναι 5, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται οι Κατερίνα Καινούργιου, Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Μάλιστα Κωστής και Τόνια, ήδη έχουν φτάσει στο νησί και διασκέδασαν με το ζευγάρι στο pre-wedding party το οποίο είχε νταούλια και λύρες, με τον χορό να μην σταματάει λεπτό.

Μάλιστα, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μερικές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που περνάνε.

Το γλέντι για το γάμο Μουζουράκη - Κοζάρη και οι καλεσμένοι

Πριν από το γλέντι, πραγματοποιήθηκε και δείπνο, με την κάμερα του Youweekly.gr να απαθανατίζει μερικούς από τους καλεσμένους.

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη καλεσμένοι

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη Αίγινα

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες είχε σημειωθεί ένας χαμός με βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μουζουράκης όπου παρακαλούσε τους δημοσιογράφους να μην πάνε στον γάμο. Πολλοί έσπευσαν να του "επιτεθούν" όπως για παράδειγμα στο Πρωινό μας, ενώ από την άλλη η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε:

«Μα πλησιάζει ο γάμος και δεν θα ήθελα να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και την μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον αέρα. Το φύλο φτερό το κάνατε, στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμου 3 giveaway προσκλήσεις.

Θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω, να μείνει εδώ. Με τιμάει να θεωρείται πως ο γάμος μου πουλάει. Φαίνεται του τρελού πως με παντρεύεται αυτί το πλάσμα, ενώπιον του Θεού. Ζητώ σαν χάρη να ζήσω το γάμο μου μακριά από τα ΜΜΕ. Θα θέλω να κλάψω, να συγκινηθώ.

Θα αγχωθώ να πρέπει να κάνω δήλωση στους δημοσιογράφους την ημέρα του γάμου μου. Κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή. Κάποιοι το ξεδιάντροπο το έχουν για αρχή. Επιθυμία μου ελάτε όπου θέλετε, στο γάμο μου μην έρθετε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν στείλετε το στόλο σας στο γάμο μας. Θα κεράσουμε τους δημοσιογράφους, κάμερες κρυμμένους, παπαράτσι.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας διορθώσω. Δεν έχουμε 6 κουμπάρους στον αριθμό στο γάμο μας, αλλά 5. Σκέφτηκα να κάνω κουμπάρο τον Πατέρα Αντώνιο, αλλά του φόρτωσαν σκάνδαλα να τραβάει, μεγάλο ζόρι», ακούγεται να λέει στο βίντεο μεταξύ άλλων.