Ιωάννα Σιαμπάνη - Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Βαφτίζουν το γιο τους με νονό τον Οικονομόπουλο - Συγκίνηση με το όνομα που θα του δώσουν

Όλες οι λεπτομέρειες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

H Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος είναι από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή εκτός Media και το έχουν καταφέρει. Μάλιστα, από τότε που ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, θέλουν περισσότερο από ποτέ να προστατεύσουν την οικογένεια τους.

Ο γιος τους ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχίας, με την μανούλα να μοιράζεται κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Βέβαια, δεν είχαν λείψει και τα αρνητικά σχόλια - δείτε πως τα είχε αντιμετωπίσει.

Η βάφτιση του γιου Σιαμπάνη - Σταθοκωστόπουλου

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η βάφτιση του γιου τους θα γίνει στη Γλυφάδα, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή 4/6. Νονός του θα είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τον οποίο ο επιχειρηματίας είναι στενοί φίλοι. Η πίστη στο Θεό είναι εκείνη που τους έφερε κοντά με τους δυο άνδρες να έχουν δεσμούς σχεδόν οικογενειακούς.

Το όνομα που θα δοθεί στον μικρό, προκαλεί συγκίνηση. Θα ονομαστεί Φώτης, όπως λεγόταν ο πατέρας του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου που έφυγε από τη ζωή πριν δυο χρόνια.

Ιωάννα Σιαμπάνη - Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Φωτογραφίες από το παιδικό τους δωμάτιο

Η ζωή της Ιωάννας Σιαμπάνη άλλαξε από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

«Έχουμε ξετρελαθεί με τη γέννηση του γιου μας! Είναι ο έρωτας της ζωής μας. Παρόλο που δεν το περίμενα, ο σύζυγός μου κάνει τα πάντα για το παιδί μας», είχε πει παλαιότερα σε δηλώσεις της.

Μάλιστα, Ιωάννα Σιαμπάνη έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από το εντυπωσιακό παιδικό δωμάτιο που εκείνη και ο άντρας της (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους) έχουν ετοιμάσει για τον γιό τους.

Ιωάννα Σιαμπάνη γιοςΙωάννα Σιαμπάνη παιδικό δωμάτιο