«Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;» - "Δίκασε" η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τον ντόρο που σημειώθηκε

«Για να είμαστε δίκαιοι, εγώ δεν θεωρώ ότι η Κατερίνα βγήκε μόνη της και είπε όλα αυτά που είπε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Μουζουράκη;» -

Με τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη, ασχολήθηκε η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Αρχικά πρόβαλλαν τα όσα ειπώθηκαν στις εκπομπές, μετά το βίντεο που δημοσίευσε ο τραγουδιστής και παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μην πάνε στον γάμο, ενώ στη συνέχεια σχολίασαν τον ντόρο που σημειώθηκε.

Οι περισσότεροι στο πλατό, συμφώνησαν με το γεγονός ότι δεν πρέπει να πάνε συνεργεία στην Αίγινα, από την στιγμή που το ζήτησε ο ίδιος, ωστόσο κάποιοι άλλοι είχαν αντίθετη άποψη.

Άλλωστε, όπως έγινε γνωστό, τόσο η Κατερίνα Καινούργιου, όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα στείλουν κανονικά τις κάμερες τους στο νησί για να καλύψουν το όμορφο γεγονός.

Τα σχόλια της Χρηστίδου για τον ντόρο με τον Μουζουράκη

«Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα έχουμε τέτοιο καημό για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη; Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε τον άνθρωπο να παντρευτεί έτσι όπως θέλει; Έτσι όπως γουστάρει; Πρέπει να είμαστε εκεί;», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το λάθος εδώ το έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί είναι προσωπική φίλη, δίνει αυτή την ερμηνεία στο βίντεο του Πάνου και είναι σαν να ανοίγει την πόρτα στους υπόλοιπους να πάνε, αφού θα στείλει η Κατερίνα, θα στείλει και η Τσιμτσιλή, θα στείλει και ο ένας και ο άλλος», συνέχισε ο Νίκος Συρίγος.

Με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει: «Για να είμαστε δίκαιοι, εγώ δεν θεωρώ ότι η Κατερίνα βγήκε μόνη της και είπε όλα αυτά που είπε. Είπε μίλησε με την Μαριλού και τον Πάνο και δεν το εννοούν, η Σταματίνα είπε ότι η Κατερίνα νομίζει ότι δεν το εννοεί ο Πάνος. Εγώ είπα λέει έχω κανονίσει να έρθει το συνεργείο μου και είπε ο Πάνος δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν δεν το έλεγε αυτό και πήγαινε μόνο εκείνη, τι θα λέγαμε την Δευτέρα;» - δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως ούτε έστειλαν συνεργείο, παρόλο που τα είχαν όλα κανονισμένα, αλλά ούτε θα παίξουν υλικό, παρά μόνο τις δημόσιες αναρτήσεις που θα γίνουν.

«Είχαμε κλείσει τα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και την ομάδα, αλλά προφανώς δε θα στείλουμε κάμερα. Είχαν πληρωθεί πολλά πράγματα αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολλές φορές», αποκάλυψε.

«Εμείς θα παίξουμε ότι δημοσιευθεί από τους καλεσμένους και είναι δημόσιο. Δεν θα παίξουμε δικό μας υλικό και ούτε θα είμαστε εκεί. Δεν θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά.