Πάνος Βλάχος: Σε σχέση με ηθοποιό της σειράς Παράδεισος των κυριών - Τα "καυτά" φιλιά και οι αγκαλιές

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως πρώτοι από όλους σας είχαμε αποκαλύψει στις 10/11/2022, ο Πάνος Βλάχος είχε εντοπιστεί στο Περιστέρι μαζί με ηθοποιό της σειράς Παράδεισος των κυριών. Όπως τελικά αποδείχθηκε η εν λόγω ηθοποιός είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του από την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ο λόγος για την Νατάσα Εξηνταβελώνη που στην σειρά (δείτε τις εβδομαδιαίες εξελίξεις) υποδύεται την Αμαλία, την κόρη της Μιράντας.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες Βλάχου - Εξηνταβελώνη

Η εκπομπή Γειά σου, πρόβαλλε τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, από εξόρμηση στο Λουτράκι. Χωρίς να το γνωρίζουν, οι θαμώνες της ψαροταβέρνας που έτρωγαν, τους απαθανάτισαν σε πολύ τρυφερές στιγμές.

Απόλαυσαν το φαγητό τους, ενώ στη συνέχεια σηκώθηκαν αγκαλιά, ενώ αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά. Υπενθυμίζουμε, βέβαια, πως το Youweekly.gr είχε μιλήσει γι' αυτή την σχέση πριν από πάρα πολλούς μήνες (δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας).

Ποια είναι η νέα σύντροφος του

Την νεαρή ηθοποιό την γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Ταμάμ και στη συνέχεια έγινε viral μέσω των social media, όπου πόσταρε βιντεάκια με τα οποία αφενός έδειχνε το υποκριτικό της ταλέντο και αφετέρου… παρέδιδε μαθήματα γραμματικής και συντακτικού.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη ήταν η πιο viral περσόνα της Ελλάδας όταν για περίπου ένα χρόνο δημοσίευσε βίντεο υποδυόμενη τη δασκάλα και σκορπίζοντας άφθονο γέλιο με τις ατάκες της.

Γεννημένη το 1991 στην Αθήνα η ηθοποιός είναι 31 ετών. Συνειδητοποίησε ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική όταν σπούδαζε παιδαγωγικά και έτσι, αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις σπουδές της για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο.

Τελικά την κέρδισε το θέατρο όπου και αφοσιώθηκε. «Μου άρεσε από μικρή να ασχολούμαι με πράγματα που δεν τελειώνουν, που δεν υπάρχει ένας σκοπός, που αν τον κατακτήσεις, ξεμπέρδεψες. Η Τέχνη έχει αυτή την ιδιότητα και με γοητεύει να το βλέπω έτσι. Είπα πρώτη φορά «μακάρι να είμαι κάποτε πάνω στη σκηνή» όταν είδα τη Μήδεια του Παπαϊωάννου. Έκτοτε, τελείωσα τη δραματική σχολή στο Εθνικό, και μετά έπαιξα στο θέατρο και την τηλεόραση.», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο iefimerida.

«Η βίλα (ο δρόμος που δεν πήραν)», «Φαίδρας Έρως», «Μεγάλες Προσδοκίες», «Ορέστεια- Χοηφόροι», «Η αρρώστια της νιότης», «Λεόντιος και Λένα», «Περιμένοντας τον Γκοντό», «GODOT2», «Η Μόμο», «O Θείασως πέζη Κάφκα», είναι κάποιες μόνο από τις παραστάσεις που την έχουμε δει.

Στην τηλεόραση εκτός από το «Ταμάμ» την έχουμε δει, επίσης, στα «Κάνε γονείς να δεις καλό», «Μάνα X Ουρανού», «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», «Τα Καλύτερά μας Χρόνια».

«Την τηλεόραση την αντιμετωπίζω σαν μίνι σχολείο. Και αφού τόσος κόσμος απασχολείται σε αυτό το μέσο, ελπίζω να γίνονται όλο και πιο δημιουργικά πράγματα, να γράφονται πιο καλά σενάρια. Το κακό που διαπιστώνω στον χώρο της τηλεόρασης είναι πως μοιάζει να αντιστέκεται πολύ σε όλα. Στη διάρκεια του covid είδαμε το θέατρο να επηρεάζεται, το σινεμά το ίδιο, ωστόσο η τηλεόραση αντιστέκεται στην αλλαγή. Αυτό πιστεύω ότι σχετίζεται με την θεώρηση ότι η τηλεόραση πρέπει να είναι πιο εύκολη, να αποφορτίζει, να είναι εύπεπτη. Θεωρώ πως θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς» έχει δηλώσει.

Τον περασμένο Μάϊο, η Νατάσα Εξηνταβελώνη έκανε και το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ των Καννών, πρωταγωνίστρια του «Dodo», της νέας ταινίας του Πάνου Κούτρα.

Πέρα από την αξιόλογη πορεία στο θέατρο, την τηλεόραση και το σινεμά, η Νατάσσα Εξηνταβελώνη είναι, επίσης, μια γυναίκα που μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να περάσει κοινωνικά μηνύματα.

Όπως πριν κάποιους μήνες όταν ανέβασε μία φωτογραφία της στο Instagram που την έδειχνε να επιπλέει στη θάλασσα με το στήθος της γυμνό. Η ίδια είχε καλύψει τις θηλές με λευκό χρώμα, για να τις «κρύψει» από την αυστηρότητα του Instagram.

Ωστόσο, η κίνησή αυτή δεν ήταν αρκετή, το Instagram την είδε, την έκρινε ως άσεμνη και την «κατέβασε». Η αντίδραση της ηθοποιού ήταν να γράψει ένα κείμενο για την υποκρισία του Instagram, που όλοι έχουμε ανάγκη να διαβάσουμε.