Ο Παράδεισος των κύριων: «Τι είναι αυτό που ρίχνεις στο ποτήρι μου;» - Η Βικτώρια σκοτώνει τον Χριστόφορο;

Οι εβδομαδιαίες (29/5-4/6) εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κύριων: «Τι είναι αυτό που ρίχνεις στο ποτήρι μου;» - Η Βικτώρια σκοτώνει τον Χριστόφορο;

Στα επεισόδια της νέας εβδομάδας στον Παράδεισο των κυριών (29/5-4/6), ο Αγης προσπαθεί με κάθε τρόπο να προστατέψει την Αμαλία, ενώ αποφασίζει να βάλει τη ζωή του σε τάξη, πιάνοντας δουλειά και ζητώντας επίσημα την Πολυξένη σε γάμο. Την ίδια στιγμή ο Αποστόλης θέλει να επιστρέψει την περιουσία της Ολγας για να βγει από τη φυλακή, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί, ενώ η Μιράντα ακυρώνει τον γάμο και ζητάει από τον Ντίνο να τη βγάλει από τα συμβόλαια του μαγαζιού.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Δευτέρα 29/6- Επεισόδιο 146

Ο Αγης μαθαίνει από τα Ματούλα ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό. Η Πιπίτσα αποκαλύπτει ότι έφαγε σχεδόν όλα τα χρήματα που τους έχει δώσει ο Πάρης, καθώς ο Δημητράκης πήρε τα λεφτά που ήθελε, κάνοντας τον Μάρκο έξαλλο. Στο μεταξύ η Αμαλία, με τη βοήθεια του Αγη, ο οποίος της λέει: «Αν θέλεις να ξεχάσεις, πρέπει να φύγεις από εκεί», πείθεται να πάρει μια απόσταση από τον «Παράδεισο» και ζητά από τον Ντίνο και τη Μιράντα άδεια άνευ αποδοχών: «Θέλω να σταματήσω και να σκεφτώ το μέλλον μου», τους ανακοινώνει.

Δείτε επίσης το αποκλειστικό: Καρέ καρέ το τέλος της χρονιάς - Θάνατος, χωρισμός και εγκυμοσύνη

Ο Πάρης και η Γεωργία γυρίζουν από μια βόλτα βράδυ και πιάνουν επ’ αυτοφώρω τον Δημητράκη να γράφει τα συνθήματα στον τοίχο της Γεωργίας και έτσι ανακαλύπτουν ποιος κρύβεται πίσω από τις βρισιές στον τοίχο του σπιτιού της και μετά από φασαρία, καλούν την αστυνομία. Την ίδια στιγμή ο Χριστόφορος προτείνει στον Αγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα: «Από εδώ να ξεκινήσεις, από χαμηλά και να προσπαθήσεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς», του συστήνει και τον βάζει στην αρχή σε σκέψεις, ενώ τελικά παίρνει την απόφαση: «Ναι, πατέρα, θα έρθω», του λέει και τον συγκινεί. Παράλληλα η Ματούλα επισκέπτεται τον Θανάση για να του ζητήσει να μην πει τίποτα στην Αμαλία: «Είναι κρίμα για το κορίτσι, μην το κάνεις άλλο δυστυχισμένο», τον παρακαλεί.

Τρίτη 30/6 - Επεισόδιο 147

Η Ολγα εξομολογείται στην Σύρμω τη μυστικό της: «Σύρμω, είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πέρασα το βράδυ με τον Σωτήρη», της αποκαλύπτει, όμως η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περίμενε: «Ολγα, δεν μ’ αρέσουν αυτά που ακούω. Δεν ντρέπεσαι παντρεμένη γυναίκα; Ακόμα δεν έχει βγει το διαζύγιό σου», την επιπλήττει και τη βάζει σε σκέψεις…

Η Ολγα ήδη έχει πει στον Αποστόλη: «Για να σε βοηθήσω με τον Γιαμαλή να βγεις από τη φυλακή, θα γράψεις πρώτα στον Πάρη την περιουσία που μου έκλεψες». Ο Αποστόλης όμως, που για να την εκδικηθεί έχει περάσει την περιουσία της στην αδελφή της που ζει στην Αυστρία και που δεν έχει σχέσεις εδώ και χρόνια με την Ολγα, τώρα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο καθώς προσπαθεί να τη βρει για να την πάρει πίσω, αλλά αυτό είναι αδύνατον. Τηλεφωνεί μάλιστα στον δικηγόρο του και του αναθέτει να βρει άκρη, αλλά κι αυτός του απαντάει αρνητικά: «Δυστυχώς, την εταιρεία που θέλουμε δεν μπορώ να τη βρω πουθενά», του λέει.

Την ίδια ώρα ο Πασχάλης, παρά το πρόβλημα που του δημιούργησε με την Τζένη η κουβέντα που είχε με τη Δάφνη, συνεχίζει να προσπαθεί να αναπτύξει μια φιλική σχέση μαζί της, προκειμένου να μπει στην καλή κοινωνία, αλλά και από την άλλη η Δάφνη θέλει να χρησιμοποιήσει τον Πασχάλη για να κάνει τον Αγη να ζηλέψει...

Η Μιράντα δέχεται ένα τηλεφώνημα στον «Παράδεισο» από τον Χρηστίδη: «Ελα να με δεις στο νοσοκομείο. Θα σου πω ποια είναι η κόρη σου», ισχυρίζεται και η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει λέγοντας ψέματα στον Ντίνο: «Θα λείψω για λίγο, θέλω να πάω να δω τη μητέρα μου». Την ίδια ώρα η Ζαχαρούλα, παρά τις αντιρρήσεις όλων που της λένε: «Τι κάνεις; Ο άνθρωπος είναι παντρεμένος, δεν ντρέπεσαι καθόλου; Θα φας τα μούτρα σου», συνεχίζει να προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο με τον Βύρωνα, χωρίς να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης… Στο μεταξύ η Αμαλία αποχαιρετά τον «Παράδεισο» με βαριά καρδιά, αποφασισμένη να προχωρήσει στη ζωή της: «Ισως τα ξαναπούμε», τους λέει δακρυσμένη.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Η Μιράντα έγκυος στο παιδί του Ντίνου

Τετάρτη 31/5 - Επεισόδιο 148

Την ίδια ώρα στο σπίτι των Μπουραντάδων επικρατεί μεγάλη ένταση, καθώς ο Χριστόφορος πιάνει τη Βικτώρια να του βάζει δηλητήριο στο ποτό: «Τι είναι αυτό που μου ρίχνεις στο ποτήρι μου;», τη ρωτάει αυστηρά κι εκείνη παραδέχεται: «Πώς κάνεις έτσι, Χριστόφορε; Τι πιστεύεις ότι θέλω να σκοτώσω; Ενα απλό ηρεμιστικό είναι για να σε βοηθήσω να χαλαρώσεις». Ο Χριστόφορος την κοιτάζει περίεργα και κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια: «Βικτώρια, μήπως είναι προτιμότερο να φύγεις από αυτό το σπίτι;», είναι τα λόγια του.

Η Ολγα προβληματίζεται που ο δικηγόρος του Αποστόλη ζητάει τα στοιχεία της αδελφής και προσπαθεί να μάθει τον λόγο: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε τα στοιχεία της αδελφής μου και τι σχέση έχει με το δικό μου ζήτημα της περιουσίας μου. Θέλω να μάθω τι έχει κάνει πίσω από την πλάτη μου», απαιτεί.

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος ζητά πίστωση χρόνου από τον Πάρη, ο οποίος δεν του τη δίνει εξαιτίας της νέας του επένδυσης. Ετσι ο Ντίνος αποφασίζει να μην πληρώσει το προσωπικό και να καθυστερήσει τις δόσεις του δανείου, κάτι που φέρνει ρήξη στη σχέση του με τη Μιράντα: «Ακυρώνω τον γάμο και θέλω να χωρίσουμε. Επίσης σε παρακαλώ να με βγάλεις από τη συνιδιοκτησία του “Παράδεισο”», του λέει και ο Ντίνος δεν μπορεί να το καταλάβει: «Γιατί; Γιατί Μιράντα το κάνεις αυτό;», απορεί και εκείνη του εξηγεί ότι δεν την υπολογίζει, την παρακάμπτει και κάνει του κεφαλιού του.

Δείτε επίσης: Το ανακοίνωσε πριν καν βγει κάτι επίσημα - Ευχάριστα νέα για τον Παράδεισο των κυριών

Ο Παράδεισος των κύριων εξελίξεις εβδομάδας

Πέμπτη 1/6 - Επεισόδιο 149

Η Ζαχαρούλα κάνει τα αδύνατα δυνατά για αποφύγει την εκδρομή στο χωριό της, όμως η Σύρμω δεν φαίνεται να πείθεται… Παράλληλα η Ολγα πιέζει τον Αποστόλη να μάθει τι έχει κάνει με την περιουσία της και τον λόγο που ο δικηγόρος του ζητάει να μάθει το τηλέφωνο της αδελφής της, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Την ίδια ώρα η άρνηση του Πάρη να δώσει παράταση στην αποπληρωμή του χρέους του από τον Παπακώστα δημιουργεί νέα ένταση ανάμεσα στη Μιράντα και στον Ντίνο, ενώ η Μιράντα μη μπορώντας να δεχτεί ότι εκείνη θα παντρευτεί και οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι, δίνει τελεσίγραφο στον Ντίνο: «Διάλεξε, την παραγγελία ή εμένα». Ο Ντίνος πάνω στην απελπισία του ξεσπάει πάνω στον Πάρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλα τα άσχημα που του συμβαίνουν…

Παρασκευή 2/6 - 150

Ο Πασχάλης δέχεται μια περίεργη πρόταση από τη Δάφνη: «Θέλω να με συνοδεύσεις σε μια δεξίωση», του προτείνει, στην οποία θα βρίσκεται και ο Αγης με τον Τόλη. Την ίδια ώρα η Αμαλία μαθαίνει για τον χωρισμό του Ντίνου και πάει στη Μιράντα, όπου της αποκαλύπτει τις προθέσεις της: «Ξέρω ότι έχετε χωρίσει με τον Ντίνο και θέλω να γνωρίζεις ότι θα τον διεκδικήσω. Θέλω να είμαι εντάξει απέναντί σου, γιατί τον τελευταίο καιρό είχαμε έρθει κοντά», της λέει και την αιφνιδιάζει.

Λίγο αργότερα ο Ντίνος κάνει μια επαγγελματική πρόταση στην Αμαλία: «Θέλω να με βοηθήσεις. Να έρθεις και να φωτογραφήσεις τα μαγιό και την καλοκαιρινή κολεξιόν και να στείλεις τις φωτογραφίες στα περιοδικά μόδας και στον Τύπο, παντού!», της ζητάει κι εκείνη δέχεται και παράλληλα αρχίζει να τον διεκδικεί για ακόμα μια φορά: «Ντίνο, ας κάνουμε μια νέα αρχή», του ικετεύει.

Η ώρα που θα συλληφθεί η Βικτώρια για τα εγκλήματά της φαίνεται ότι πλησιάζει επικίνδυνα, καθώς η Λιζέτα τηρεί την υπόσχεσή της και επιστρέφει από την Αμερική με σκοπό να καταθέσει κατά της Καρτεζίνη τα πάντα για το εμπόριο βρεφών. Μάλιστα, τόσο ο Ντίνος όσο και ο Γιαμαλής της υπόσχονται ότι δεν πρόκειται να την μπλέξουν. Την ίδια ώρα ο Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη μπροστά σε όλη την οικογένεια κι ενώ όλοι χαίρονται, η Βικτώρια παθαίνει υστερία.