Γιάννης Βασιλώττος: Το ανακοίνωσε πριν καν βγει κάτι επίσημα - Ευχάριστα νέα για τον Παράδεισο των κυριών

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Βασιλώττος: Το ανακοίνωσε πριν καν βγει κάτι επίσημα - Ευχάριστα νέα για τον Παράδεισο των κυριών

Καλεσμένος στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, βρέθηκε ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών, Γιάννης Βασιλώττος. Υποδύεται τον Μεμά Μπενετάτο, γιο της Σύρμως, ο οποίος παρακολουθήσαμε πρόσφατα να μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον βιασμό της Αμαλίας, από τον φίλο του, Πάρη, με αποτέλεσμα να τον βγάλει από τη ζωή του.

Ο ηθοποιός λοιπόν, μίλησε για τα νέα επεισόδια της, αλλά και για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί ερωτικά.

H προσωπική ζωή του Βασιλώττου

Σε ερώτηση αν πήγαινα για γυμνισμό, απάντησε: «Το να κολυμπάς όπως σε γέννησε η μάνα σου είναι φοβερό πράγμα. Αλλά, εντάξει, ένας άνθρωπος τώρα στη θέση μου και στη θέση σου και σε μια θέση που σε αναγνωρίζουν στον δρόμο είναι λίγο περίεργο. Σκέψου να πας σε μια παραλία γυμνιστών και να έρθει μια κυρία που σε ξέρει από την τηλεόραση και σου λέει να βγάλετε μαζί μια φωτογραφία».

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Γιάννη Βασιλώττου στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Έλλη Τρίγγου

Όσον αφορά την ερωτική του ζωή: «Προτιμώ στο σπίτι. Έχει συμβεί και το αντίθετο. Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε παραλία απλώς δεν ήταν σε στεριά. Είχα πάει σε μια μεγάλη επιχείρηση που πουλάει παιχνίδια και τέτοια και είχα πάρει ένα στρώμα κάμπινγκ το οποίο είναι για την στεριά απλώς, αν το φουσκώσεις, επιπλέει», εξομολογήθηκε.

Θα συνεχιστεί και του χρόνου ο Παράδεισος των κυριών;

Δείτε επίσης, όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας, πριν αυτές προβληθούν στην τηλεόραση!

«Περνάμε όμορφα στα γυρίσματα και μου αρέσει που είναι εποχής ξανά (έπαιζε και στις Άγριες Μέλισσες). Στο σήριαλ είμαστε σαν οικογένεια, δεν φανταζόμουν ότι θα ταιριάξω τόσο πολύ. Με τον Μιχάλη Πανάδη θέλουμε να κάνουμε παράσταση μαζί. Είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο να δεθείς αμέσως με άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Χαίρομαι που οι συνεργάτες μου από τις Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα είναι καλά παιδιά. Έχουμε κάνει μια ωραία ομάδα», αποκάλυψε και συνέχισε ανακοινώνοντας «Η σειρά θα συνεχιστεί και του χρόνου. Φαινόταν και από το budget. Ήταν πολύ υψηλό για να μην συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά».