Παράδεισος των κύριων: «Την πήρα χαλασμένη και έγκυο» - Ο Δημητράκης ξεφτιλίζει σε όλη την γειτονιά την Γεωργία

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παράδεισος των κύριων: «Την πήρα χαλασμένη και έγκυο» - Ο Δημητράκης ξεφτιλίζει σε όλη την γειτονιά την Γεωργία

Στην σειρά, Παράδεισος των κυριών, ο Αποστόλης συνεχίζει να φέρεται βίαια στην Ολγα και εκείνη ζητάει από τον Χριστόφορο να υπερασπιστεί τον Σωτήρη. Ο Πάρης βοηθάει τη Γεωργία, αλλά όλοι φοβούνται μήπως της φερθεί βίαια όπως και στην Αμαλία, ενώ η Βικτώρια βρίσκει τον τρόπο να φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 136 - Δευτέρα 15/5

Στο σπίτι των Μπουραντάδων υπάρχει μεγάλη αναστάτωση μετά τον πυροβολισμό και δυστυχώς οι συνέπειες θα είναι πολύ άσχημες για τον Σωτήρη, ο οποίος συλλαμβάνεται. Στην εκκλησία που θα γινόταν ο γάμος της Γεωργίας, οι συγγενείς και οι καλεσμένοι έχουν μείνει μουδιασμένοι μετά την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, καθώς η Γεωργία φτάνει λίγα μέτρα μπροστά από τα σκαλιά της εκκλησίας και αρχίζει να τρέχει. Κάποιοι βέβαια από τους καλεσμένους, όπως οι φίλες της από τον «Παράδεισο», παίρνουν μεγάλη χαρά από την απόφαση της Γεωργίας.

Δείτε επίσης: «Εγώ είμαι ο πατέρας σου» - Η Αμαλία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της μαθαίνοντας την αλήθεια

Η Γεωργία πηγαίνει στο σπίτι του Πάρη κι εκείνος χαίρεται που τη βλέπει: «Εκανες το σωστό. Εστω και την τελευταία στιγμή πήρες τη σωστή απόφαση για σένα και το παιδί σου. Σου το ξαναλέω ότι θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς», της λέει. Λίγο αργότερα ο Πάρης αφήνει τη Γεωργία στο σπίτι του και πηγαίνει να ειδοποιήσει τους γονείς της, που ακόμα περιμένουν να εμφανιστεί: «Μην περιμένετε, η Γεωργία είναι στο σπίτι μου, είναι καλά, απλά δεν ήθελε να κάνει αυτό το βήμα», τους πληροφορεί προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη Γεωργία, ωστόσο βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε δυσμενή θέση εξαιτίας του παρελθόντος του... Από την άλλη, ο Αποστόλης μοιάζει αποφασισμένος να φτάσει το θέμα με το σπίτι στα άκρα και να κάνει έξωση στην Ολγα και στη συνέχεια να το πουλήσει: «Σε λίγο καιρό να μου αδειάζετε την γωνία. Δικό μου είναι το σπίτι και το πουλάω, το καίω, ό,τι θέλω το κάνω», τους τονίζει.

Επεισόδιο 137 - Τρίτη 16/5

Ο Δημητράκης πιέζει τη Γεωργία για να γίνει ο γάμος και την απειλεί ότι θα την κάνει βούκινο αν δεν υποχωρήσει: «Θα πω σε όλους ότι σε παίρνω χαλασμένη και έγκυο», την απειλεί, αλλά η Γεωργία είναι αποφασισμένη: «Δεν με ενδιαφέρει, κάνε ό,τι θέλεις, δεν πρόκειται να σε παντρευτώ», του ξεκαθαρίζει. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια αμφισβητεί την αγάπη τής Αντιγόνης για την Αμαλία και τον Αγη: «Η μητέρα σας, δυστυχώς, έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της», τους αποκαλύπτει και έρχεται σε σύγκρουση με τον Χριστόφορο: «Τι είναι αυτά που λες, Βικτώρια, για την Αντιγόνη;», της λέει, η όμως Βικτώρια συνεχίζει: «Αν η Αντιγόνη, Χριστόφορε, αγαπούσε τα παιδιά της, δεν θα τα εγκατέλειπε», επιμένει.

Στο μεταξύ η Αμαλία ζητάει από τον Μάρκο και τη Γεωργία να επιστρέψουν τον «Παράδεισο» κι εκείνοι δέχονται, ενώ η Μιράντα εξομολογείται στον Ντίνο: «Ντίνο μου, δεν θέλω να κρύβομαι. Οσο κι αν έχουμε έρθει κοντά με την Αμαλία, εξακολουθεί να με δυσκολεύει η παρουσία της στη ζωή μας», του ομολογεί. Την ίδια στιγμή η Ολγα πηγαίνει στο γραφείο του Χριστοφόρου και τον παρακαλεί να πάει και να υπερασπιστεί τον Σωτήρη: «Χριστόφορε, εσύ ήσουν μπροστά, ο Σωτήρης ήταν σε άμυνα, ο Χρηστίδης κρατούσε όπλο και ήθελε να τον σκοτώσει», τον εκλιπαρεί. Παράλληλα, η έρευνα του νέου αστυνομικού, του Δημοσθένη, δεν πηγαίνει όπως ο ίδιος θα ήθελε, καθώς ο φάκελος της Βλαστού έχει εξαφανιστεί και ζητάει αναγκαστικά τη βοήθεια του Σωτήρη.

Δείτε επίσης: «Πές το ξεκάθαρα μ@ρή» - Πανζουρλισμός στο twitter με την Μιράντα

Επεισόδιο 138 - Τετάρτη 17/5

O Δημητράκης κάνει πράξη τις απειλές του στη Γεωργία και λέει σε όλο τον κόσμο για την εγκυμοσύνη της, μια κίνηση που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων. Οι γείτονες την κοιτάζουν με μισό μάτι και μιλάνε άσχημα γι’

αυτήν πίσω από την πλάτη της, γεγονός που φέρνει την κοπέλα σε πολύ δύσκολη θέση. Η Γεωργία προσπαθεί όμως να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Οι δικοί της στέκονται στο πλευρό της και περισσότερο ο Μάρκος: «Γεωργία μου, αν θέλεις μπορούμε να τα παρατήσουμε όλα και να φύγουμε. Θα έρθω μαζί σου, μακριά από εδώ», της υπόσχεται.

Η συμπάθεια όμως που δείχνει η Γεωργία στον Πάρη δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην Αμαλία και τη Μιράντα γιατί φοβούνται μήπως της κάνει τα ίδια που έκανε στην Αμαλία, ενώ ο Ντίνος τον πιάνει και τον προειδοποιεί: «Ενα σου λέω μόνο. Πρόσεξε πώς θα συμπεριφέρεσαι στη Γεωργία γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου». Στο μεταξύ η Βικτώρια, χαρούμενη από την αποφυλάκιση του Αγη, πηγαίνει στον «Παράδεισο» να πει το ευχάριστο νέο στην Αμαλία, αλλά συναντά τη Μιράντα, η οποία μπαίνει σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αντιμετωπίσει ή όχι.

Επεισόδιο 139 - Πέμπτη 18/5

Η Γεωργία αντιμετωπίζει με σχετική ψυχραιμία τον κόσμο γύρω της, που της συμπεριφέρεται με πολύ άσχημο τρόπο… Από την άλλη όμως, η περίεργη στάση της Μιράντας, της Αμαλίας και ιδιαιτέρως του Μεμά απέναντι στον Πάρη την παραξενεύει και του ζητάει εξηγήσεις: «Γιατί σε κοιτάζουν με μισό μάτι; Τι έχει γίνει;», τον ρωτάει, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση, που όμως της κάνει μια κουβέντα: «Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω κάνει κάτι κακό στην Αμαλία. Δεν μπορώ να σου πω τι, αν θέλει θα σου πει η ίδια», της απαντάει… Την ίδια ώρα ο Σωτήρης επιτέλους βρίσκεται πολύ κοντά στο να μάθει την αλήθεια από τον Θανάση, που είναι έτοιμος να του ομολογήσει τα πάντα. Για μια ακόμα φορά όμως η Βικτώρια τον προλαβαίνει και απειλεί τον Χρηστίδη: «Μην τολμήσεις και με καταδώσεις. Θα κάνω τα πάντα για σένα, απλά μπλέξε μόνο τον Αποστόλη Βασιλείου στον θάνατο του Γερακά».

Παράλληλα, το κλίμα στο σπίτι του Μάρκου είναι πολύ βαρύ, καθώς η Πιπίτσα δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και ειδικά όταν ο Δημητράκης τους επισκέπτεται: «Ασχετα αν έγινε ο γάμος ή όχι, εγώ ρώτησα τον δικηγόρο μου και μου είπε ότι δικαιούμαι να πάρω αυτά που συμφωνήσαμε σαν προίκα. Ισχύει το προικοσύμφωνο και θέλω το σπίτι στα Καμίνια», απαιτεί. Η Πιπίτσα τα χάνει και αρχίζει να διαπραγματεύεται: «Θα σου δώσω χρήματα να φύγεις, αλλά όχι το σπίτι. Αυτό αποκλείεται, είναι το μόνο που έχει προίκα η Γεωργία», του λέει κι εκείνος δέχεται.

Επεισόδιο 140 - Παρασκευή19/5

Η Γεωργία τελικά ακούει τη συμβουλή του Πάρη για να κάνει ακόμα μια προσπάθεια ώστε να αναγνωρίσει ο Αγης το παιδί και πηγαίνει να τον βρει να του μιλήσει: «Για τελευταία φορά σου το ζητάω, Αγη. Το μόνο που θέλω είναι να μην είναι το παιδί μου αγνώστου πατρός. Θέλω να έχει ένα όνομα και τίποτε άλλο», του τονίζει. Ο Αγης την ακούει και φαίνεται να το σκέφτεται πολύ σοβαρά, ενώ υποστηρικτική απέναντι στη Γεωργία είναι και η Πολυξένη, η οποία μιλάει στον Αγη και του λέει να δεχτεί να αναγνωρίσει το παιδί. Ετσι ο Αγης δέχεται να το κάνει, δίνοντας μια ανάσα στη Γεωργία (δείτε εδώ αποκλειστικό με διαλόγους).

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης γυρίζει μεθυσμένος στο σπίτι και αρχίζει να χτυπάει την πόρτα με μανία και να φωνάζει. Στο μεταξύ ο Πάρης ανακαλύπτει ότι η Αμαλία δεν έχει υπογράψει το διαζύγιο και της ζητάει τον λόγο: «Αμαλία, με ενημέρωσε ο δικηγόρος μου ότι δεν έχεις υπογράψει το διαζύγιο, γιατί; Εγινε κάτι;», τη ρωτάει και η Αμαλία τον καθησυχάζει: «Τίποτα δεν έγινε, Πάρη, μην ελπίζεις, απλώς με όλα αυτά έμπλεξα και δεν βρήκα τον χρόνο. Θα πάω όμως σύντομα, μην ανησυχείς».

Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης εκτελεί τις εντολές της Βικτώριας και «δίνει» τον Αποστόλη στην αστυνομία: «Αυτός είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Γερακά», ισχυρίζεται και ο Αποστόλης συλλαμβάνεται! Ωστόσο φτάνει σιγά-σιγά και η ώρα της Βικτώριας, καθώς κάποιος θα μάθει όλη την αλήθεια γι’ αυτήν.