Παράδεισος των Κυριών: «Σε παρακαλώ, να μην είναι αγνώστου πατρός!» - Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί της Γεωργίας

«Ο,τι και να κάνεις δεν πρόκειται να σε παντρευτώ»

Παράδεισος των Κυριών: «Σε παρακαλώ, να μην είναι αγνώστου πατρός!» - Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί της Γεωργίας

Η Γεωργία φεύγει τρέχοντας από τον γάμο και δεν δέχεται με τίποτα να κάνει πίσω. Κι ενώ ο Δημητράκης την κάνει βούκινο σ’ όλη την κοινωνία, ο Πάρης στέκεται δίπλα της και ο Άγης πείθεται να αναγνωρίσει το παιδί τους. Το περιοδικό Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ για την συνέχεια της σειράς του ALPHA, ο Παράδεισος των Κυριών!

Από την Μαρία Μεταξητινού

Στην εκκλησία που θα γινόταν ο γάμος της Γεωργίας, οι συγγενείς και οι καλεσμένοι έχουν μείνει μουδιασμένοι μετά την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα, καθώς η Γεωργία παθαίνει πανικό 10 μέτρα πριν την είσοδό της στην εκκλησία και αρχίζει να τρέχει σαν τρελή. Η κοπέλα πηγαίνει όπως είναι με τα νυφικά στο σπίτι του Πάρη κι εκείνος της λέει ότι έκανε το σωστό, ενώ την αφήνει με την Ολγα στο σπίτι και πάει να ειδοποιήσει τους γονείς της που την περιμένουν ακόμα στην εκκλησία. Ο Πάρης φτάνει και τους λέει: «Μην ανησυχείτε, η Γεωργία είναι καλά, είναι στο σπίτι μου. Μην περιμένετε, η Γεωργία δεν ήθελε να κάνει αυτό το βήμα».

Δείτε επίσης: Ο Παράδεισος των κυριών: Τον σκοτώνει με δυο σφαίρες στο στήθος και ξεψυχάει στο νοσοκομείο

Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία στα πόδια του Άγη

Παράδεισος των Κυριών: «Σε παρακαλώ, να μην είναι αγνώστου πατρός!» - Ο Άγης αναγνωρίζει το παιδί της Γεωργίας

Στο μεταξύ, προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη Γεωργία, βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε δυσμενή θέση εξαιτίας του παρελθόντος του, αφού πιστεύουν ότι μπορεί να συμπεριφερθεί στη Γεωργία όπως και στην Αμαλία... Την ίδια στιγμή ο Δημητράκης πιέζει τη Γεωργία για να γίνει ο γάμος και την απειλεί ότι θα την κάνει βούκινο αν δεν υποχωρήσει: «Θα πω σε όλους ότι είσαι έγκυος, δεν θα μπορείς να βγεις έξω από το σπίτι σου», την εκβιάζει, αλλά η κοπέλα αρνείται:

«Ο,τι και να κάνεις δεν πρόκειται να σε παντρευτώ», του απαντάει. Ωστόσο ο Δημητράκης υλοποιεί τις απειλές του και κάνει ρεζίλι τη Γεωργία, την οποία όλοι στην γειτονιά αντιμετωπίζουν χλευαστικά και απαξιωτικά. Η Γεωργία σε πολύ δύσκολη θέση, προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα γίνεται για εκείνη και το μωρό της. Ολοι στέκονται στο πλευρό της και πιο πολύ ο πατέρας της: «Αν χρειαστεί θα σε πάρω και θα φύγουμε οι δυο μας από εδώ», την καθησυχάζει. Ετσι η Γεωργία αντιμετωπίζει με σχετική ψυχραιμία τον κόσμο γύρω της, που της συμπεριφέρεται με πολύ άσχημο τρόπο… Από την άλλη όμως, η περίεργη στάση της Μιράντας, της Αμαλίας και ιδιαιτέρως του Μεμά απέναντι στον Πάρη την παραξενεύει και του ζητάει εξηγήσεις, φέρνοντας τον Πάρη σε πολύ δύσκολη θέση:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει κάτι κακό στην Αμαλία, αλλά δεν μπορώ να σου πω. Αν θέλει θα σου πει η ίδια», είναι τα λόγια του… Την ίδια στιγμή το κλίμα στο σπίτι του Μάρκου είναι πολύ βαρύ, καθώς η Πιπίτσα δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ η επίσκεψη του Δημητράκη κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα: «Δεν με νοιάζει που δεν έγινε ο γάμος. Ο δικηγόρος μου λέει ότι το προικοσύμφωνο ισχύει. Οπότε θέλω το σπίτι στα Καμίνια», τους λέει. Η Πιπίτσα τα χάνει και του κάνει αντιπρόταση: «Θα σου δώσω χρήματα, αλλά το σπίτι δεν γίνεται, είναι η μοναδική προίκα της Γεωργίας», του απαντάει. Στο μεταξύ η Γεωργία ακούει τη συμβουλή του Πάρη και ζητάει από τον Αγη για ακόμα μια φορά: «Σε παρακαλώ, δεν θέλω τίποτε άλλο από σένα. Ούτε γάμους, ούτε χρήματα, απλά θέλω να δώσεις στο παιδί μας το όνομά σου, να μην είναι αγνώστου πατρός», τον εκλιπαρεί. Ο Αγης αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά, αλλά και η Πολυξένη με την Αμαλία του λένε ότι πρέπει να το κάνει, ότι έχει υποχρέωση να το κάνει, αλλά και ο Αγης δείχνει να έχει αλλάξει. Ετσι παίρνει τη σημαντική απόφαση να αναγνωρίσει το παιδί του με τη Γεωργία.