Ο Παράδεισος των κυριών: Τον σκοτώνει με δυο σφαίρες στο στήθος και ξεψυχάει στο νοσοκομείο

Αποκλειστικό!

Ο Παράδεισος των κυριών: Τον σκοτώνει με δυο σφαίρες στο στήθος και ξεψυχάει στο νοσοκομείο

Ο Χρηστίδης συνεχίζει να απειλεί και να εκβιάζει, ενώ συνεχώς ψάχνει τρόπους για να αποκαλύψει στην Αμαλία ότι είναι κόρη δική του και της Μιράντας. Κανείς όμως δεν θέλει να μάθει η Αμαλία κάτι τόσο τραγικό και δεν θα το μάθει ποτέ, τουλάχιστον όχι από τον Χρηστίδη, καθώς ο Γιαμαλής τον πυροβολεί και πεθαίνει, λίγο πριν το φινάλε της σειράς Παράδεισος των κυριών.

TiVi Σήριαλ - Μαρία Μεταξητινού

Ο Χριστόφορος τρέμει στην ιδέα ότι ο Χρηστίδης μπορεί να πάει στον «Παράδεισο», να βρει την Αμαλία και να της τα πει όλα και κάνει τα αδύνατα δυνατά να την απομακρύνει από εκεί.

Δείτε στο σημερινό 27/4 επεισόδιο: Μαθαίνει πως είναι έγκυος αλλά την κάνει σκουπίδι μπροστά σε όλους!

Την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης κρατάει ομήρους στην Πάτρα του γονείς της Μιράντας και προσπαθεί να βρει τρόπους να φύγει από τη χώρα. Ετσι, για μια ακόμα φορά τηλεφωνεί στη Βικτώρια και την εκβιάζει: «Αν δεν θέλεις η Αμαλία να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της και η μάνα της, βρες τρόπο να φύγω από τη χώρα. Θέλω διαβατήριο και λεφτά», απαιτεί και η Βικτώρια του εξηγεί ότι είναι δύσκολο να του βγάλει διαβατήριο: «Δεν μπορώ, χρειάζομαι μια φωτογραφία σου. Δεν έχω», του λέει και ο Χρηστίδης της βρίσκει τη λύση: «Θα σου στείλω μία σε ένα φάκελο με το λεωφορείο», της απαντάει, ενώ η Βικτώρια δυσανασχετεί: «Πόσο πιο χαμηλά θα πέσω για σένα;», είναι τα λόγια της.

Πεθαίνει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε στον Παράδεισο των κυριών

Στο μεταξύ η Μιράντα με τον Ντίνο καταλαβαίνουν από το τηλέφωνο ότι κάτι δεν πάει καλά με τους γονείς της και φεύγουν για την Πάτρα. Μόλις φτάνουν και δεν τους ανοίγει κανείς, ο Ντίνος σπάει την πόρτα και τους βρίσκουν δεμένους και τον Χρηστίδη να το έχει σκάσει. Αμέσως ο Ντίνος τηλεφωνεί στην αστυνομία: «Ειδοποιήστε τον αστυνόμο Γιαμαλή, ο Χρηστίδης ήταν εδώ και το έσκασε, δώστε σήμα παντού να τον βρουν», τους ενημερώνει.

Δείτε επίσης: «Λέγε που έχεις δώσει το παιδί της Μιράντας» - Η Βικτώρια παρουσιάζει στην Αμαλία τη μάνα της!

Την ίδια ώρα ο Χρηστίδης καταφέρνει να φτάσει στην Αθήνα και πηγαίνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, ωστόσο φτάνει και ο αστυνόμος Γιαμαλής. Κι ενώ ο Χρηστίδης βγάζει όπλο, ο αστυνόμος τον προλαβαίνει και τον πυροβολεί δύο φορές. Ο Χρηστίδης πέφτει αιμόφυρτος, μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αλλά αυτή την φορά δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει!