Καλύτερα δεν γίνεται: «Πάρα πολύ χάλια και οι δύο» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Εκτός δυο συνεργάτες της λόγω υγείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλύτερα δεν γίνεται: «Πάρα πολύ χάλια και οι δύο» - Η δυσάρεστη ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

Με απώλειες ξεκίνησε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εξήγησε το λόγο, αφού πρώτα καλωσόρισε τους τηλεθεατές της και όσους συνεργάτες βρισκόντουσαν στο πλατό μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα, είναι άρρωστοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν στο πλατό για να συμμετέχουν στην εκπομπή. Ωστόσο, η Ναταλία Αργυράκη και ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκαν κανονικά στο πλευρό της.

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την Εβελίνα, αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram πως έπαθε κολικό με τους πόνους να είναι έντονοι.

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού

«Σήμερα ελαφρώς αποδεκατισμένοι από ότι βλέπετε. Είμαστε μείον δύο. Να στείλουμε την αγάπη μας και τα περαστικά μας στην Εβελίνα Νικόλιζα και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που μας βλέπουμε από το σπίτι κουκουλωμένοι με την κουβερτούλα. Πάρα πολύ χάλια και τα δύο. Περαστικά στην Εβελίνα και στον Παναγιώτη μας. Ο ένας με 40 πυρετό, η άλλη με κολικό», ανακοίνωσε η Ναταλία Γερμανού και υποδέχτηκε τον Γιάννη Κορδώνη.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ΑLPHA - «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τα νούμερα τηλεθέασης

Το Σάββατο 6/5 ήταν παγκοσμίως μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς ολοκληρώθηκε με όλες τις τιμές η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ', ο οποίος απόλαυσε όλη τη διαδικασία της αναβάθμισής του υπό το βλέμμα των αγαπημένων και της οικογένειάς του.

Η στέψη καλύφθηκε από τα διεθνή μέσα και μάλιστα προβλήθηκαν πολλά πλάνα και οι σημαντικότερες στιγμές από την ελληνική κρατική τηλεόραση αλλά και από ιδιωτικά κανάλια (δείτε εδώ τα σχόλια του ελληνικού twitter για τη στέψη).

Για το λόγο αυτό τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου διαμορφώθηκαν διαφορετικά και έτσι είδαμε άλλες εκπομπές να ανεβαίνουν σε απήχηση και άλλες να πέφτουν. Το ''Καλύτερα δε γίνεται'' κινήθηκε διαφορετικά, αφού δεν πρόβαλε όλη τη στέψη με την Ναταλία Γερμανού την Κυριακή 7/5 να αυτοτρολάρεται, αφού είδε τα συγκριτικά με άλλες φορές πεσμένα νούμερα τηλεθέασης.

«Χτύπησε αλύπητα και εμάς. Είπε ο Νίκος Μουτσινάς κάτι σωστό, γιατί έλεγε ανεβάζετε τα νούμερα σας μόνο όταν είσαστε πρώτοι! Εμείς λοιπόν ως εκπομπή διαφοροποιούμαστε και ανεβάζουμε τα νούμερά μας και όταν πατώνουμε, δεν είμαστε πρώτοι. Χθες φάγαμε το ξύλο της αρκούδας, ας πούμε από τα άλλα κανάλια, που είχαν ζωντανή σύνδεση step by step και πολύ προσεγμένες μάλιστα. Φάγαμε πολύ ξύλο από τη στέψη του Καρόλου χθες και οφείλουμε να το δεχτούμε και να το παραδεχτούμε», είπε η Ναταλία Γερμανού.