Καλύτερα δε γίνεται: Ξέσπασε σε κλάματα η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ΑLPHA - «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Δεν τη βλέπουμε συχνά έτσι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλύτερα δε γίνεται: Ξέσπασε σε κλάματα η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του ΑLPHA - «Γιατί μου το έκανες αυτό;»

Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στο Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 22/4 λίγο μετά τη διακοπή, που είχε γίνει λόγω Πάσχα με την παρουσιάστρια να έρχεται αντιμέτωπη με μία μεγάλη και πολύ συγκινητική έκπληξη.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ ήταν καλεσμένος στο πλατό, με την παρουσιάστρια να παραδέχεται, πως ο εν λόγω συνεντευξιαζόμενος είναι πολύ καλός της φίλος. Στο τέλος, η Ναταλία μάλιστα συγκινήθηκε ιδιαίτερα, όταν δέχτηκε ένα δώρο από τον κ. Ζούλα.

Η συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού στο ''Καλύτερα δε γίνεται''

Εκτός από τα αναμνηστικά με το λογότυπο της ΕΡΤ, που δόθηκαν στην παρουσιάστρια, στη συνέχεια η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, όταν έλαβε στα χέρια της ένα σκληρό δίσκο με όλες τις εκπομπές, που είχε κάνει ο πατέρας της στο κρατικό κανάλι (δείτε εδώ γιατί έλεγαν βύσμα τη Γερμανού λόγω του πατέρα της).

«Αχ Κωνσταντίνε μου, γιατί μου το έκανες αυτό; Δε μπορείς να φανταστείς...», είπε συγκινημένη η Ναταλία Γερμανού.

Η αναφορά της Γερμανού στην επέμβαση που έκανε

Νωρίτερα η όμορφη παρουσιάστρια, όπως κάθε φορά έτσι και τώρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προγραμματισμένη επέμβαση που έκανε λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

«Χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη. Καλωσήρθαμε, καλωσήρθατε! Μας λείψατε πάρα πολύ! Ελπίζουμε να σας λείψαμε τόσο δα και εμείς λίγο. Πραγματικά σας βλέπω με άλλο μάτι πια. Αλήθεια. Έγινε reboot. Πραγματικά. Έκανα την επεμβασούλα που γνωρίζετε και θα μου επιτρέψετε ένα δημόσιο ευχαριστώ στην Παμμακάριστο, από τα καλύτερα νοσοκομεία.

Ένα δημόσιο ευχαριστώ σε ένα δημόσιο νοσοκομείο που είναι από τα καλύτερα που έχουμε και διαθέτουμε και στην γιατρό μου, Δήμητρα Κάτρη, που είναι από τις καλύτερες οφθαλμίατρους. Εγώ γενικά είχα μια πάρα πολύ ωραία σε αυτό το δημόσιο νοσοκομείο! Δεν το λέω μόνο για εμένα, έβλεπα πως μιλούσαν στους άλλους ασθενείς! Μπράβο, έχουμε καλά νοσοκομεία και αξίζουν την στήριξή μας», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της.