«Δεν υφίσταται πλέον ούτε για το θέατρο, ούτε για...» - Χείμαρρος ο Απόστολος Γκλέτσος κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

«Δεν θα πήγαινα να παίξω με τον Κιμούλη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν υφίσταται πλέον ούτε για το θέατρο, ούτε για...» - Χείμαρρος ο Απόστολος Γκλέτσος κατά του Δημήτρη Λιγνάδη

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, την παρουσίαση, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ επικεντρώθηκε και στην πολιτική και συγκεκριμένα στο εκλογικό αποτέλεσμα.

«Δεν συνετρίβη ο ΣΥΡΙΖΑ. συνετρίβη ο ελληνικός λαός ο οποίος έπαθε μια ομαδική παράκρουση. Ο Ελληνικός λαός ξεγελάστηκε, δεν ψηφίστηκε η ΝΔ αλλά η πολιτική Μητσοτάκη και μιας παρέας ανθρώπων που εμένα με τρομάζει. Σίγουρα από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν πράγματα που έπρεπε να γίνουν καλύτερα, κυρίως στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τον πιστεύω και τώρα ακόμη περισσότερο γιατί κατάλαβα ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Μπορεί η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ να έχει αντίκτυπο και στις περιφερειακές εκλογές, θα θέσω όμως υποψηφιότητα ότι και αν γίνει. Επειδή έχω την δική μου αυτοδιοικητική ταυτότητα, πιστεύω ότι ο κόσμος της Στερεάς Ελλάδας θα με εμπιστευτεί στις περιφερειακές εκλογές», είπε αρχικά μεταξύ άλλων για τις εκλογές.

Η απάντηση του Γκλέτσου για την τηλεόραση και Λιγνάδη - Κιμούλη

«Τηλεόραση κάνω για βιοποριστικούς λόγους αλλά επειδή είναι μια τέχνη που αγαπώ, έχω ανάγκη να παίξω στην τηλεόραση. Τη δουλειά του παρουσιαστή δεν την ξέρω, δεν θα την κάνω γιατί θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι πολύ καλή στην , θα γούσταρα να παίξουμε ξανά μαζί είναι πολύ καλή ηθοποιός. Έκανα πολλούς φίλους στην τηλεόραση, ξεχωρίζω κάποιους. Δεν έχω χαλαστεί με κανέναν ποτέ», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος για την τηλεόραση και την παρουσίαση.

«Ο Λιγνάδης ας τον αφήσουμε από έξω. Δεν υφίσταται πλέον ούτε για το θέατρο, ούτε για την κοινωνία. Τελείωσε αυτός, πάει. Δεν θα πήγαινα να παίξω με τον Κιμούλη γιατί θέλω η ψυχή μου να είναι ήρεμη, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Προτιμώ να κάτσω σε μια γωνίτσα και να μην εμπλακώ σε τίποτα», σχολίασε στο τέλος μετά από σχετική ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν μαζί τους.

Δείτε επίσης: Είχαν φυγαδεύσει τη Ζέτα Δούκα από τον Κιμούλη - Άγνωστο περιστατικό πριν την καταγγελία της ηθοποιού