«Κάθε χρόνο βγαίνουν οι Μέλισσες!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Πέτρου Πυλαρινού για τα βραβεία ΜΑD

Τι ζήτησε δημόσια από το κοινό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Κάθε χρόνο βγαίνουν οι Μέλισσες!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Πέτρου Πυλαρινού για τα βραβεία ΜΑD

Ο Πέτρος Πυλαρινός έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται, οι οποίες προβλήθηκαν το Σάββατο 27/5 με τον τραγουδιστή να κάνει αποκαλύψεις για τα προσωπικά της αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο ίδιος κάνει τεράστια επιτυχία μέσα από την μπάντα του με τους Alcatrash, oι οποίοι από του χρόνου δε θα μας απασχολούν τηλεοπτικά με το τέλος του Καλό μεσημεράκι, ωστόσο θα συνεχίσουν τις live εμφανίσεις.

Στη συνέχεια, ο Πυλαρινός σχολίασε και τα βραβεία MAD, στα οποία είναι κα φέτος υποψήφιο το συγκρότημα του, ζητώντας από τον κόσμο να τους ψηφίσει και να αλλάξει η πρωτιά, που συνήθως παίρνουν οι Melisses.

Δείτε εδώ επίσης: Mad Video Music Awards: Επιστροφές "καταστροφές" και ντουέτα έκπληξη - Έγινε γνωστό πως...

Το σχόλιο του Πέτρου Πυλαρινού για τα βραβεία MAD

«Κάθε χρόνο είμαστε υποψήφιοι, αλλά ποτέ δεν κερδίζουμε. Σας παρακαλώ ψηφίστε μας για μια αλλαγή για μία καλύτερη κυβέρνηση. Κάθε χρόνο βγαίνουν οι Μέλισσες, πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα., συμφωνείς; Βγάλτε τους Onirama! Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε υποψήφιοι για άλλη μία χρονιά στην κατηγορία καλύτερης μπάντας, πάρα πολύ τυχεροί!», είπε ο Πέτρος Πυλαρινός.

Η αποκάλυψη της Βάλιας Χατζηθεοδώρου για την σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης 18/5 η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία ήταν άκρως αποκαλυπτική στις δηλώσεις της και για ακόμη μια φορά μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η καλλονή παρουσιάστρια των backstage του The Voice ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό των Alcatrash. Η ίδια παραδέχτηκε ότι συγκατοικούν από την αρχή της σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε και στα μελλοντικά τους σχέδια.

«Μένουμε μαζί τρία χρόνια, όσο είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε, νομίζω ότι είμαστε μία χαρά έτσι. Όταν είσαι μία χαρά και δεν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα παιδί, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις γάμο. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω παιδί. Είναι πολύ καλό παιδί ο Πέτρος.

Από τον Πέτρο με εκνευρίζει ότι είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Πάρα πολύ. Με ζόρι μιλάει. Αλλά εντάξει το έχω συνηθίσει πια, έχουμε βρει τους τρόπους. Εγώ μιλάω πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Βάλια Χατζηθεοδώρου.