Γάμος Μουζουράκη: Έφτασαν με παντόφλες & χαλαρά ρούχα - Εντυπωσίασαν στην εκκλησία με την εμφάνισή τους ο Ιατρόπουλος και η σύντροφός του

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Αίγινα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την Παρασκευή 26/5 βλέπουμε τους καλεσμένους του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κοζάρη να καταφτάνουν στην Αίγινα για τι γάμο του Σαββάτου 27/5 (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες του γαμπρού στην εκκλησία).

Κάποιοι καλεσμένοι ωστόσο επέλεξαν να πάνε στο νησί το Σάββατο ανήμερα του γάμου, όπως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την αγαπημένη του σύντροφο Κατερίνα, που έφτασαν στο λιμάνι της Αίγινας με πολύ χαλαρή και καλοκαιρινή ενδυμασία.

Η εμφάνιση του Μιχάλη Ιατρόπουλου και της συντρόφου στο γάμο του Μουζουράκη

Στη συνέχεια, ο αποκλειστικός φακός του Υouweekly.gr, που ήταν σε πολλά σημεία του νησιού απαθανάτισε το ζευγάρι να καταφτάνει από τους πρώτους στην εκκλησία με το look τους και ρούχα, που επέλεξαν να τραβάνε όλα τα βλέματα!

Ιατρόπουλος γάμος Μουζουράκη
Ιατρόπουλος σύντοφος

Φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι που στήθηκε στο νησί

Λίγο πριν γίνει γονείς το ζευγάρι για πρώτη φορά (δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα) είδαμε να έχει στηθεί τριήμερο γλέντι στην Αίγινα, με το πρώτο να πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 26/5.

Οι κουμπάροι θα είναι 5, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται οι Κατερίνα Καινούργιου, Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Μάλιστα Κωστής και Τόνια, ήδη έχουν φτάσει στο νησί και διασκέδασαν με το ζευγάρι στο pre-wedding party το οποίο είχε νταούλια και λύρες, με τον χορό να μην σταματάει λεπτό.

Μάλιστα, η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μερικές αναρτήσεις από τις όμορφες στιγμές που περνάνε.

Πριν από το γλέντι, πραγματοποιήθηκε και δείπνο, με την κάμερα του Youweekly.gr να απαθανατίζει μερικούς από τους καλεσμένους.

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη καλεσμένοι

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη Αίγινα

Γάμος Μουζουράκη - Κοζάρη