Βούρκωσε η Δούκισσα Νομικού με το που είδε τον αδερφό της γαμπρό - Με εντυπωσιακό θαλασσί φόρεμα στο γάμο του Νικήτα

Συγκινημένοι οι γονείς τους!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ημέρα μεγάλης συγκίνησης ήταν αυτή του Σαββάτου 27/5 για τη Δούκισσα Νομικού, η οποία πάντρεψε τον αγαπημένο της αδερφό, Νικήτα με την Άννα Πρέλεβιτς σε εκκλησία του Κολωνακίου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Το αγαπημένο μοντέλο - παρουσιάστρια κατέφτασε στην εκκλησία μαζί με την κορούλα της, με την ίδια να κλέβει όλα τα βλέμματα με το μακρύ θαλασσί φόρεμα της, το οποίο είχε κομψό σκίσιμο στο πόδι, με όλα τα αξεσουάρ να είναι ασορτί.

Η εμφάνιση και η συγκίνηση της Δούκισσας Νομικού στο γάμο του αδερφού της

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν στο σημείο και μάλιστα απαθανάτισε τη Δούκισσα να φωτογραφίζεται με τη μικρή Αναστασία, τους γονείς της αλλά και τη στιγμή που είδε τον αδερφό της ντυμένο γαμπρό με τα μάτια και των δύο να γυαλίζουν από συγκίνηση.

Δούκισσα  κόρη
Δούκισσα  γονείς
Δούκισσα  και Νικήτας Νοιμικός

Φωτογραφίες από το bachelorette party της Άννας Πρέλεβιτς

Το μοντέλο, έκανε το bachelorette party του, μια ανάσα πριν αλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον καλό της. Το party έγινε σε πολύ γνωστό χλιδάτο ξενοδοχείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην παραλία του, όπου εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος και μπόρεσαν να το γιορτάσουν όπως ήθελε η νύφη. Φόρεσαν λοιπόν τα μαγιό τους και τα καπέλα τους, η νύφη το πέπλο και την κορδέλα της και ήπιαν τα ποτά τους χορεύοντας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από το bachelorette, όπου ήταν καλεσμένη φυσικά και η Δούκισσα Νομικού.

«???????????? ???????????? ???????????????? ????????????????’???? ????????????????????????????????????????????????” @teaprelevic, αδερφούλα μου σε ευχαριστώ πολυ που με βοήθησες να οργανώσουμε το Bachalorette μου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα γιατί αποφάσισα όπως πάντα .. τελευταία στιγμή! Τι θα έκανα χωρίς εσένα!! Και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου που καταφέρετε να έρθετε όλες σε such short notice. Σας αγαπω όλες πολύ πολύ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα που ήμασταν όλες μαζί κοριτσιπαρέα», έγραψε στη λεζαντα της ανάρτησης της.