Βγαλμένο από παραμύθι το νυφικό της Πρέλεβιτς - Παντρεύτηκε την αγαπημένη του ο Νικήτας Νομικός

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από πολύ καιρό, που ετοίμαζαν το γάμο τους, το Σάββατο 27/5 ήταν η μεγάλη ημέρα για το Νικήτα Νομικό και την Άννα Πρέλεβιτς, καθώς το ζευγάρι ενώθηκε και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πιο αναλυτικά, η τελετή έγινε στο Κολωνάκι και στον Άγιο Διονύσιο με το γαμπρό να περιμένει από νωρίς την αγαπημένη του, η οποία έφτασε μπροστά από τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα άσπρο αυτοκίνητο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του Νικήτα Νομικού και της Άννας Πρέλεβιτς

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και απαθανάτισε το πρώτο φιλί του ζευγαριού, την είσοδο του στην εκκλησία πριν το μυστήριο αλλά και τα βλέμματα - χαμόγελα των καλεσμένων τους (δείτε εδώ την αλήθεια για τις σχέσεις της Δούκισσας Νομικού με τη νύφη).

Γάμος Νομικός

Άννα Πρέλεβιτς νύφη
Νομικός - Πρέλεβιτς

Η μεγαλύτερη δυσκολία στον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς χρησιμοποιεί αρκετά συχνά τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να επικοινωνήσει με το κοινό της και να μοιραστεί την καθημερινότητά της, τις χαρές της, αλλά και τα άγχη της και έτσι, μέσα από ένα Q & A που έκανε μέσα από το προφίλ της αποκάλυψε ποιο είναι αυτό που την δυσκόλεψε περισσότερο από όλες τις ετοιμασίες που είχε να κάνει σχετικά με τον γάμο και το γλέντι.

Η απάντησή της ήταν οι καλεσμένοι, γεγονός που δείχνει πως για να είναι έτοιμοι οι καλεσμένοι, θα είναι και τα προσκλητήρια και προσκλητήρια χωρίς ημερομηνία δεν γίνεται...

«Τι είναι το πιο δύσκολο να οργανώσεις σε ένα γάμο;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε και εκείνη απάντησε:

«Η λίστα καλεσμένων! Το καλό είναι ότι αποφασίσαμε να είναι σε κλειστό κύκλος αλλά νομίζω αυτό το κάνει πιο δύσκολο τελικά».