Γάμος Μουζουράκη: Συνοδευόμενη από τον Κίμωνα Κουρή η Τριανταφυλλίδου - Η πρώτη κοινή & επίσημη εμφάνιση μετά τις φήμες της σχέσεις τους

Αποχώρησαν οι δύο τους από την εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει μία έντονη φημολογία, πως η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ερωτευμένη και μάλιστα με τον ηθοποιό και συνάδελφο της από τους Παγιδευμένους, Κίμωνα Κουρή με τους δύο να μην επιβεβαιώνουν ούτε να διαψεύδουν τις φήμες.

Πρόσφατα ένα βίντεο, που κυκλοφόρησε με τους δύο έβαλε φωτιές για το είδος της σχέσης τους (δείτε το εδώ) μιας και η κίνηση του ηθοποιού στην Ιωάννα ήταν πολύ τρυφερή.

Η κοινή εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή στο γάμο του Μουζουράκη

Το Σάββατο 27/5 είδαμε τους δύο να δίνουν μαζί το παρόν στο γάμο του Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη! Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε την κοινή τους αποχώρηση από την εκκλησία, κάτι που φουντώνει τις υποψίες, πως κάτι όμορφο υπάρχει ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς.

Τριανταφυλλίδου - Κουρής

Η εξομολόγηση της Τριανταφυλλίδου για την ζωή της στην Αμερική

«Η Αμερική ήταν ένα θέλω που υπήρχε χρόνια στο μυαλό μου. Αλλά λόγω δουλειάς έλεγα συνέχεια του χρόνου αλλά φτάνει η στιγμή που λες ή το κάνεις ή όχι. Παρέμενε το θέλω μέσα μου και ήθελα να το κάνω.

Έφυγα το τέλος του 2015, έμεινα ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη που εκεί έκαναν μαθήματα, μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και βρήκα μάνατζερ και ξεκίνησα ακροάσεις. Γύρισα το 2018 για έναν χρόνο και έκανα και το Bake Off το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Οριστικά ξαναγύρισα το 2020», ανέφερε αρχικά.

«Ήμουν πάρα πολύ τυχερή στο ότι ανέπτυξα έναν κύκλο φίλων που είναι άνθρωποι που και εδώ να τους γνώριζα, θα έκανα παρέα. Νιώθω ευγνώμων που οι φίλοι που έκανα τελικά στο Λος Άντζελες είναι μέχρι και σήμερα.

Μακάρι να είχα ένα άλλο βιογραφικό αλλά πήγαινε σε οντισιόν. Ξέρεις τις πιθανότητες που υπάρχουν και τι ανταγωνίζεσαι. Στα 17, το ηλιακό γκρουπ που ανταγωνίζεσαι είναι στην ίδια ηλικία. Όταν πηγαίνεις σε μεγαλύτερη ηλικία, ανταγωνίζεσαι με άλλους ανθρώπους. Άλλοι άνθρωποι στα 30 τους εκεί έχουν ήδη Όσκαρ. Είμαστε από μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα. Για την πρώτη μου οντισιόν έψαχναν Ελληνίδα και πήγα, έκανα ακρόαση. Δεν ζητούσαν να μιλήσω ελληνικά, αρκεί να έχω την προφορά. Τους άρεσα αλλά είπαν ότι δεν έμοιαζα με Ελληνίδα αλλά με Ρωσίδα».

Γιατί δεν γυρνούσε στην Αμερική; «Προέκυπταν προτάσεις από την Ελλάδα, δεν γυρνούσα γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στην Αμερική. Υπήρχαν φορές που έπεφτα και αναρωτιόμουν τι κάνω λάθος. Δεν πήγα Αμερική για να κάνω καριέρα, ήθελα να κάνω μαθήματα, να ζήσω εκεί και εάν προέκυπτε κάποιος ρόλος θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Όταν έρχεται το ένα όχι μετά το άλλο, μπαίνεις στη διαδικασία του “δεν αξίζω”, ότι περνούν τα χρόνια. Πλέον ξέρω πολύ καλά εμένα και είμαι ανοιχτή να με μάθω. Πριν φύγω θεωρούσα ότι με ξέρω!

Σχετικά με την απόφαση της να αλλάξει το όνομα της, αποκάλυψε: «Έφτανα στο χώρο για την ακρόαση και ενώ ήταν γραμμένο το όνομά μου στο καρτελάκι το διάβαζαν Λοάνα και για το επίθετο το εγκατέλειπαν στα μισά. Το έκανα Joanna Fyllidou και στεναχωρήθηκε ο μπαμπάς. Ήταν παρότρυνση της μάνατζερ να διευκολύνουμε την κατάσταση».