«Μου το ανακοίνωσαν εκεί!» - Έτσι έμαθε ο Γιάννης Αϊβάζης για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Κορινθίου

Συγκλονιστικό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 27/5 στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' με τον ηθοποιό να κάνει δημόσιες εξομολογήσεις και αποκαλύψεις για την οικογένειά του, τις δύο γυναίκες της ζωής του, Ισμήνη και Μαρία Κορινθίου.

Ανάμεσα σε αυτά, που είπε ο Αϊβάζης και δεν είχαμε ακούσει πρόσφατα σε καμία συνέντευξη εκείνου και της ηθοποιού ήταν ο πολύ πρωτότυπος τρόπος, που έμαθαν πριν από πολλά χρόνια, πως θα γίνουν γονείς.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για την πρώτη φορά, που είδε την κόρη του να παίζει στην τηλεόραση και να ακολουθεί ουσιαστικά επισήμως τον καλλιτεχνικό χώρο, που ανήκει ο ίδιος και η σύζυγός του.

Δείτε επίσης: Μαρία Κορινθίου: "Πέταξε" από πάνω της 15 ολόκληρα κιλά - «Έκανα πρωτεϊνούχα διατροφή, που σημαίνει κόβεις μαχαίρι την...»

Η αποκάλυψη του Γιάννη Αϊβάζη για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Κορινθίου

«Το παιδί ήρθε πάρα πολύ γρήγορα και όταν είσαι στα πολλά, πολλά, πολλά μέλια...Γυρίσαμε από ένα ταξίδι - ήμασταν 2,5-3 μήνες μαζί - και γυρίσαμε από τη Νέα Υόρκη και η Μαρία ήταν ήδη έγκυος και γυρνώντας πίσω, λοιπόν, η ιστορία λέει, ότι η Μαρία είχε κάνει τότε ένα γκεστ στα Υπέροχα Πλάσματα, αν θυμάμαι καλά και με πήραν τηλέφωνο - ένα παιδί, ήξεραν ότι ήμασταν μαζί - και μου λένε ''Γιάννη η Μαρία λιποθύμησε''. Πήγα την πήρα και την πήγα σε νοσοκομείο διακριτικά.

Εκεί, που την εξέταζαν και κάποια στιγμή με φωνάζουν μέσα και μου χαμογελούσαν όλοι. Μου το ανακοίνωσαν εκεί, η Μαρία δεν το ήξερε, το ήξερε, θα της το έλεγε ο γιατρός μαζί μου...και η Μαρία έλεγε: ''Αποκλείεται, αποκλείεται''.

Ξέρεις, ήταν πολύ συνειδητή η απόφαση να κρατήσουμε την Ισμήνη και να ξεκινήσουμε μια κοινή πορεία μαζί. Συνειδητά έγινε δηλαδή, δεν έγινε τίποτα τυχαίο. Μου έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου, νομίζω και επιβραβεύτηκε για αυτό», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.