Γάμος Μουζουράκη & Κόζαρη: Ξεσήκωσαν τους καλεσμένους Μαραβέγιας, Παπαρίζου, Ζουγανέλη - Δείτε βίντεο

Δεν θα μπορούσαν να μην ανέβουν στην σκηνή και να τραγουδήσουν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γάμος Μουζουράκη & Κόζαρη: Ξεσήκωσαν τους καλεσμένους Μαραβέγιας, Παπαρίζου, Ζουγανέλη - Δείτε βίντεο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27/5 ο Πάνος Μουζουράκης με την εγκυμονούσα Μαριλού Κόζαρη. Ο γάμος έγινε στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί στο οποίο μάλιστα ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει το δικό του σπίτι.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι τον Αγίων Αποστόλων με τους κουμπάρους τους να είναι οι: Λίλα Μουρτζίκου, Δημήτρης Λιόσης, Αντώνης Βουρακης, Ευαγγελία Γκαράνη και Κατερίνα Κολοτούρου ενώ οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 500.

Η όμορφη νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με ένα αυτοκίνητο αντίκα και ο Πάνος Μουζουράκης ενθουσιάστηκε όταν την είδε (δείτε εδώ ακριβώς την αντίδρασή του μόλις είδε αντίκρυσε την αγαπημένη του).

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι και όλοι οι καλεσμένοι τους μεταφέρθηκαν στο κτήμα Σαλιαρέλη όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι (δείτε εδώ την είσοδο και τον χορό του Μουζουράκη και της Κοζάρη). Φυσικά, Κωστής Μαραβέγιας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Έλενα Παπαρίζου ήταν μερικοί από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στον γάμο του πολυαγαπημένου τους φίλου.

Βίντεο από τα τραγούδια Μαραβέγια, Παπαρίζου & Ζουγανέλη στον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν

Σε κάθε θέση υπήρχε και η μπομπονιέρα του γάμου, που ήταν ένα απλό πουγκί με κουφέτα όμως δίπλα υπήρχε και μία έκπληξη, ένα γυάλινο μπουκαλάκι με φιστίκια το οποίο είχε τον συμβολικό του χαρακτήρα για το ζευγάρι αφού οι ξηροί καρποί συμβολίζουν την αντοχή στον χρόνο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στον χώρο με πολύ κέφι και χορεύοντας ένα τζαζ κομμάτι, με τον τραγουδιστή να δείχνει ενθουσιασμένος ενώ κρατούσε συνεχώς στην αγκαλιά του την αγαπημένη του και τη φίλησε τρυφερά ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η σφιχτή αγκαλιά της Μαριλούς στον πατέρα της και ο μεταξύ τους χορός που ακολούθησε.

Τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που είχαν στον γάμο τους Μουζουράκης - Κοζάρη

undefined