Ελένη Φουρέιρα: «Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου! Ο Αλμπέρτο...»

«Η σχέση μας μετά το μωρό έχει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Φουρέιρα: «Στεναχωρήθηκα με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν κάποιες εκπομπές την εγκυμοσύνη μου! Ο Αλμπέρτο...»

Στις on stage εμφανίσεις επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 27/5 η Ελένη Φουρέιρα μέσα από μία φαντασμαγορική και sold out συναυλία στο Κατράκειο θέατρο, απ’ όπου και ξεκίνησε τη μεγάλη περιοδεία της, «Reborn Tour», γνωρίζοντας πλήρη αποθέωση από το κοινό.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη ανταπόκριση και την αγάπη ενώ η συγκίνησή της ήταν τόσο μεγάλη που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είχα υποσχεθεί στον ευατό μου να μην κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός, είναι ένας χρόνος αλλά δε φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

Η ίδια αμέσως μετά μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές εκπομπές και αναφέρθηκε στην αλλαγή στη ζωή της μετά τη γέννηση του γιου της ενώ αποκάλυψε και πόσο έχει αλλάξει η σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Διαβάστε επίσης: Τα τρυφερά δώρα του Αλμπέρτο Μποτία για την γιορτή της μητέρας

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για τον Αλμπέρτο Μποτία και το παιδί τους

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω και πάει το μακιγιάζ. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος.

Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ζωή μου, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ.

Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Σήμερα είναι εδώ όλη η οικογένειά μου. Το μωρό, μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την απόλυτη αγάπη. Προσπαθώ να του δώσω ότι έχω.

Αντιλαμβάνομαι γιατί οι εκπομπές χειρίστηκαν έτσι την εγκυμοσύνη μου, εκείνη την περίοδο ήταν και οι ορμόνες μου και μπορεί να στενοχωρήθηκα» είπε χαρακτηριστικά Ελένη Φουρέιρα.