«Είμαι πάρα πολύ...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της με την Άννα Πρέλεβιτς

Η selfie με τον ιερέα και ο ξέφρενος χορός της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι πάρα πολύ...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της με την Άννα Πρέλεβιτς

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σάββατου 27/5 η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021 και χθες επιτέλους επισφράγισε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο. Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της, Νικήτα με την Άννα Πρέλεβιτς και ο χορός της

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο φυσικά ανέβηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στα social media και όπως είδαμε μεταξύ άλλων τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.

Φωτογραφίες από το bachelorette party της Άννας Πρέλεβιτς

Το μοντέλο, έκανε το bachelorette party του, μια ανάσα πριν αλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον καλό της. Το party έγινε σε πολύ γνωστό χλιδάτο ξενοδοχείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην παραλία του, όπου εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος και μπόρεσαν να το γιορτάσουν όπως ήθελε η νύφη. Φόρεσαν λοιπόν τα μαγιό τους και τα καπέλα τους, η νύφη το πέπλο και την κορδέλα της και ήπιαν τα ποτά τους χορεύοντας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από το bachelorette, όπου ήταν καλεσμένη φυσικά και η Δούκισσα Νομικού.

«@teaprelevic, αδερφούλα μου σε ευχαριστώ πολυ που με βοήθησες να οργανώσουμε το Bachalorette μου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα γιατί αποφάσισα όπως πάντα .. τελευταία στιγμή! Τι θα έκανα χωρίς εσένα!! Και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου που καταφέρετε να έρθετε όλες σε such short notice. Σας αγαπω όλες πολύ πολύ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα που ήμασταν όλες μαζί κοριτσιπαρέα», έγραψε στη λεζαντα της ανάρτησης της.