«Νιώθουμε υπέροχα! Δεν...» - Η πρώτη δήλωση της Άννας Πρελέβιτς μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Νιώθουμε υπέροχα! Δεν...» - Η πρώτη δήλωση της Άννας Πρελέβιτς μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σάββατου 27/5 η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι -δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες. Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι έξω από την εκκλησία, ώστε να εξασφαλίσουν μια δήλωση.

Η Άννα Πρέλεβιτς ανέφερε πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, ενώ αποκάλυψε πως δεν πάτησε το πόδι του αγαπημένου της, Νικήτα Νομικού.

Η πρώτη δήλωση της Άννας Πρελέβιτς μετά τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό

«Νιώθουμε υπέροχα. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Σας ευχαριστούμε παιδιά. Δεν του πάτησα το πόδι», αρκέστηκε να πει η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021 και χθες επιτέλους επισφράγισε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο.

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για τον γάμο του αδερφού της

Η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού, μίλησε στους ρεπόρτερ και τις τηλεοπτικές κάμερες και έλαμπε από την χαρά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ συγκινημένη. Τα καλύτερα τους εύχομαι», αρκέστηκε να πει και μάλιστα η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” απαθανάτισε την Δούκισσα να βγάζει selfie με τον ιερέα που τέλεσε το μυστήριο, μετά από επιθυμία δική του.

Μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι από το οποίο φυσικά ανέβηκαν και διάφορα στιγμιότυπα στα social media και όπως είδαμε μεταξύ άλλων τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς ενώ η Δούκισσα Νομικού χόρεψε διασκεδάζοντας με την ψυχή της μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη και τη Φαίη Κυριακοπούλου.