«Αν δεν θες να μαθευτεί, δεν λες το πού και το πότε» - Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη

«Απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν δεν θες να μαθευτεί, δεν λες το πού και το πότε» - Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τον γάμο Μουζουράκη & Κόζαρη

Πρώτο θέμα συζήτησης είναι από χθες 27/5 ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα και η αλήθεια είναι πως έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις με αρκετές τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους να δίνουν το παρών παρά την επιθυμία που είχε εκφράσει ο τραγουδιστής να μην βρίσκονται εκεί.

Διαβάστε επίσης: Απουσίαζαν Ρουβάς και Αργυρός - Όλη η αλήθεια για τον λόγο που δεν παρευρέθηκαν

Αυτό λοιπόν σχολίασαν μεταξύ άλλων το μεσημέρι της Κυριακής 28/5 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την παρουσιάστρια να αναφέρει πως αν το ζευγάρι δεν ήθελε πραγματικά να δοθεί τέτοια έκταση στον γάμο του θα είχε φροντίσει να μην το μάθει κανείς και να γίνει ύπο άκρα μυστικότητα.

Η σπόντα της Ναταλίας Γερμανού για τον γάμο Μουζουράκη - Κόζαρη

«Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, πού παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο και τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα... Άμα θες γίνεται, αυτό θέλω να πω» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Η ασύλληπτη σπόντα στους δημοσιογράφους για τον γάμο του

Παρά το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα ποίημα με τίτλο Υπόμνημα, όπου εξέφραζε την επιθυμία του να μην βρίσκονται στον γάμο του δημοσιογράφοι (δείτε το εδώ), πολλές τηλεοπτικές κάμερες και ρεπόρτερ ήταν εκεί για να εξασφαλίσουν πλάνα και δηλώσεις.

Έτσι, κατά την χθεσινή έξοδο του ζευγαριού από την εκκλησία και την είσοδό του στην άμαξα, ο Πάνος Μουζουράκης έριξε μια ασύλληπτη σπόντα σε σχέση με όσα είχε αναφέρει στο ποίημα του.

«Ο κύριος συνεννοήθηκε και τα πήρε από τα κανάλια για να μας αφήσει λίγο παραπάνω… Να είστε καλά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από ποίηση δεν έχετε ακόμα… Καταλάβατε. Να είστε καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Σας άρεσε το ποίημα; Με την αγάπη σας. Γεια σου κόσμε» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.