«Θυμάμαι και τον δικό μου γάμο την επόμενη μέρα που ξύπνησα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη 6 χρόνια μετά το μυστήριο με τον Παύλο Πετρουλάκη

Με αφορμή τις κάμερες που έστειλαν στον Μουζουράκη & την Κοζάρη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θυμάμαι και τον δικό μου γάμο την επόμενη μέρα που ξύπνησα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη 6 χρόνια μετά το μυστήριο με τον Παύλο Πετρουλάκη

Εδώ και μέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλος χαμός στα κανάλια και τις εκπομπές εξαιτίας του Πάνου Μουζουράκη, καθώς επιθυμία του ήταν να μην σταλούν συνεργεία και κάμερες για τον γάμο του, κάτι που εξόργισε τους δημοσιογράφους και πολλοί είναι εκείνοι που τον παράκουσαν και έκαναν την δουλειά τους κανονικά, παρά την παράκλησή του.

Η Ελένη Τσολάκη, λοιπόν, μίλησε για το γεγονός αυτό μέσα από την εκπομπή της, Open Weekend, την Κυριακή 28/5, μία ημέρα μετά την τέλεση του μυστηρίου στην Αίγινα (δείτε εδώ τι συμβολίζει η μπομπονιέρα που επέλεξε με την Μαριλού Κοζάρη), αποκαλύπτοντας πως και στον δικό της γάμο παρατήρησε ότι ακόμη κι αν δεν υπήρχαν κάμερες εκεί, όλοι είχαν φωτογραφικό υλικό από όσα είχαν ανέβει στα social media.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για τον γάμο της

«Μα δε μένει καμία κάμερα σε κανέναν γλέντι μέσα. Εγώ θυμάμαι και τον δικό μου γάμο την επόμενη μέρα που ξύπνησα τον είδα όλο τον γάμο σε όλα τα site. Σκεφτόμουν ότι τον πρώτο χορό με τον μπαμπά μου και τον πρώτο χορό με τον Παύλο, δε θα τον ανεβάσει κανείς από τους καλεσμένους και την άλλη μέρα είδα όλο τον γάμο κανονικά. Τα συνεργεία ήταν έξω, δεν μπήκε καμία κάμερα μέσα. Αλλά είναι αναπόφευκτο το 2023 να μην ανεβάσει κόσμος που θα βρεθεί στον γάμο σε story», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Η εντυπωσιακή άφιξη του ζευγαριού στο κτήμα - Το κομμάτι που χόρεψαν συγκινημένοι Μουζουράκης & Κοζαρή