Με μακριά μωβ τουαλέτα και χαμηλό κότσο στα μαλλιά - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή δίπλα στον Θέμη Σοφό

Πήγαν σε γάμο φιλικού ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 27/5 που πέρασε δεν πραγματοποιήθηκε μόνο ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κοζάρη, του Πέτρου Συρίγου με την Ρένα Θωμά και του Νικήτα Νομικού με την Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ τον χορό της Δούκισσας Νομικού για τον οποίο μιλούν όλοι). Αντιθέτως, μιας που ξεκίνησε η πλέον κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους εκδηλώσεις, τα event ήταν πολλά.

Σε ένα από αυτά παρευρέθηκαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός, καθώς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ένα αγαπημένο τους φιλικό ζευγάρι και στο Instagram της παρουσιάστριας ακολούθησε ένας καταιγισμός από story με όσα συνέβησαν αυτή τη βραδιά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού σε γάμο

Η ίδια εμφανίστηκε ντυμένη με μία δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, με ένα μακρύ μωβ φόρεμα δηλαδή, με τα μαλλιά της πιασμένα σε sleak χαμηλό κότσο, φορώντας διακριτικά κοσμήματα και μία τσάντα που ξεχώριζε, ενώ ο καλός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με γραβάτα και οι δυο τους έλαμπαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γλέντι που ακολούθησε στον συγκεκριμένο γάμο τραγούδησαν ο Χρήστος Μάστορας (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η πρώην του, Χριστίνα Παπαδέλη) και ο Αντώνης Ρέμος, ξεσηκώνοντας τα πλήθη, μαζί με το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Τσιμτσιλή Σοφός γάμος

Το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού

Μια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια, έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Αναφέρθηκε λοιπόν, στο πρώτο τους ραντεβού, αποκαλύπτοντας πόσο κράτησε.

Με αφορμή δήλωση του Βαγγέλη Γερμανού πως "Η αύρα της γυναίκας μου είναι αστρικό σώμα, αλλάζει χρώμα όταν είμαστε σε στιγμές έρωτα», η συνεργάτιδα και φίλη της, Τίνα Μεσσαροπούλου την ρώτησε: «Δεν μας είπες όμως το πιο σημαντικό. Τι αύρα είχε ο Θέμης Σοφός όταν τον γνώρισες;».

«Για να είμαι ειλικρινής, δε θα πω για αύρα. Θα πω ότι το πρώτο ραντεβού ξεκίνησε στις 10 και τελείωσε στις 2:30 το βράδυ. Θέλω να πω ότι το θέμα είναι να υπάρχει ροή. Αλλά αυτό που λέει για την αύρα, δεν σας έχει τύχει να έρθει ένας άνθρωπος και να εισπράξετε αρνητική ενέργεια κακία;», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιτσιλή (δείτε την τρυφερή ανάρτηση που έκανε μαζί του).