Νικήτας Νομικός & Άννα Πρέλεβιτς: Το ξέρουν μόνο όσοι πήραν μία - Ο κρυφός συμβολισμός πίσω από τις μπομπονιέρες του γάμου

Πολύ όμορφη σκέψη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 28/5 πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού και οι εικόνες που διέρρευσαν είναι συγκλονιστικές (δείτε εδώ). Η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή με το μακρύ της νυφικό με την κεντημένη δαντέλα, ενώ ο γαμπρός πιο κομψός από ποτέ με το κοστούμι του.

Σίγουρα οι αναμνήσεις που δημιούργησαν αυτό το βράδυ, ιδιαίτερα από το γλέντι, θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στο μυαλό όλων και κυρίως του ζευγαριού (δείτε εδώ τον επικό χορό της επιχειρηματία με τον πατέρα της), ωστόσο οι καλεσμένοι θα έχουν στα χέρια τους και ένα απτό αναμνηστικό. Και αυτό δεν είναι άλλο από τις μπομπονιέρες, οι οποίες συνήθως είναι ιδιαίτερες και μπορούν εύκολα να επαναχρησιμοποιηθούν σε κάθε σπίτι με διάφορους τρόπους.

Τι συμβολίζουν οι μπομπονιέρες του γάμου της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Οι νεόνυμφοι, λοιπόν, επέλεξαν ένα μίνιμαλ κουτί για τα κουφέτα, το οποίο πάνω έγραφε τα αρχικά των ονομάτων τους και μέσα σε αυτό έχουν βάλει ένα κομμάτι ακατέργαστου λευκού χαλαζία, το οποίο χρησιμοποιείται ως φυλαχτό και συμβολίζει την ευημερία, την δύναμη, την ενέργεια και χαρίζει μακροζωΐα, όπως αναγράφει και το κρυφό χαρτάκι που έχουν τοποθετήσει στο εσωτερικό.

Μπομπονιέρα Νομικού Πρέλεβιτς
Πηγή: Instagram

Πρέλεβιτς Νομικός Μπομπονιέρα
Πηγή: Instagram

Η πρώτη δήλωση της νύφης μετά το μυστήριο

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι, οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν φυσικά το ερωτευμένο ζευγάρι έξω από την εκκλησία, ώστε να εξασφαλίσουν μια δήλωση.

Η Άννα Πρέλεβιτς ανέφερε πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα, ενώ αποκάλυψε πως δεν πάτησε το πόδι του αγαπημένου της, Νικήτα Νομικού.

«Νιώθουμε υπέροχα. Ευχαριστούμε που ήρθατε. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Σας ευχαριστούμε παιδιά. Δεν του πάτησα το πόδι», αρκέστηκε να πει η Άννα Πρέλεβιτς.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2021 και χθες επιτέλους επισφράγισε τον έρωτά του με τον πιο όμορφο τρόπο.