Κρυφός χωρισμός για την Όλγα Τρέμη - Μετά από 12 χρόνια δεν είναι πια μαζί με τον γιατρό, Νίκο Νικητέα

«Τέλος και στο τρίτο στεφάνι της Σιδηράς κυρίας της Tv»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

«Τέλος και στο τρίτο στεφάνι της Σιδηράς κυρίας της Tv», γράφει χαρακτηριστικά το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που μεταφέρει για πρώτη φορά αποκλειστικά την είδηση πως η Όλγα Τρέμη δεν είναι πια μαζί με τον Νίκο Νικητέα.

Η Όλγα Τρέμη ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον τότε διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο. Μέχρι και πριν λίγο καιρό, λοιπόν, σύζυγός της ήταν ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Γιατί χώρισαν Όλγα Τρέμη και Νίκος Νικητέας

Κρυφός χωρισμός για την Όλγα Τρέμη - Μετά από 12 χρόνια δεν είναι πια μαζί με τον γιατρό, Νίκο Νικητέα

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστής της σειράς Παγιδευμένοι χώρισε μετά από 20 χρόνια και είναι ξανά ερωτευμένος: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, λοιπόν, ο χωρισμός του ζευγαριού είναι βελούδινος εδώ και λίγους μήνες. Διαμένουν πλέον σε χωριστά σπίτια ενώ το ότι είχαν σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις είναι βοηθητικό στο να μην μαθευτεί τίποτα για τον χωρισμό τους.

Η ρήξη, όμως, και στο τρίτο στεφάνι της άλλοτε Σιδηράς Κυρίας του Mega ψιθυρίζεται στα κοσμικά πηγαδάκια. Άνθρωποι που τους είχαν ζήσει από κοντά, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ποιος ο λόγος του χωρισμού; Μόνο οι δυο τους γνωρίζουν...